היי לכולם :)

CRaZzZzZzY

New member
היי לכולם :)

יש לי 2-3 שאלות :) הראשונה היא איפה אפשר לקנות חולצות של איש משפחה ? ..של סטואי עם כתובית מצחיקה או משהו בסגנון...וכמה דבר כזה עולה בערך ??.. ואם זה להדפיס על חולצה...אז אפשר תמונות מצחיקות?(עדיף של סטואי) ..ואם כבר הדפסות..עושים גם על בוקסרים? (אני יודע שזה נשמע סוטה ומגעיל..אבל זו מתנה לחבר שדיי מעריץ את הסדרה..חחח) והשניה היא שאני התחלתי לראות אתהסדרה מהעונה החמישית ששודרה בyes וממש אהבתי...איפה אפשר לראות את שאר העונות ועם תרגום ? :) תודה למי שעונה:)

AshkenaziAmiti

New member
תשובות...

1.לפי mafakit,יש בתל אביב בבוגרשוב 64 בחנות שנקראית SHIGA.לפי מה שהבנתי יש להם מבצע עכשיו של 5 חולצות ב100.אולי יש עוד 2 חנויות ככה שמוכרות בתל אביב כל מיני דברים של פאמילי גאי,חוץ מזה יהיה קשה למצוא בשאר הארץ חולצות 2.כדי למצוא המון תמונות של סטואי ולבחור את מה שאתה אוהב,חפש בגוגל תמונות לפי המילה Stewie. 3.אני מניח שאין שום בעיה להדפיס גם על בוקסר,לא אמור להיות הבדל....איפה באמת אפשר להדפיס על חולצות וכל השאר? 4.אתה יכול או לקנות את הDVD של העונות הקודמות(אפשר למצוא אתרים אמריקאיים,לדוגמה AMAZON...יהיה קשה מאוד למצוא בארץ אבל האמת שמעולם לא חיפשתי).כמובן שאתה יכול גם להוריד,אם יש לך מאיפה

Vdrums

New member
מה סוטה בבוקסר עם איורי איש משפחה?

זה קיים. רק לא בארץ.

dsol

New member
ברור שקיים..._../images/Emo189.gif

אפשר למצוא בדיזינגוף סנטר בת"א לא זוכר את השם של החנות.. אבל זה באותו שורה של "אוטאקו"... החנות הראשונה לייד הכניסה (נראה לי שער 4...)

CRaZzZzZzY

New member
זה קיים מודפס או שצריך להדפיס?

משום מה בוקסר עם סטואי שאומר את אחד המשפטים שלו נראה לי מגניב :)) וכמה זה עולה בערך ?יש לך מושג?

dsol

New member
מודפס...._../images/Emo189.gif

וזה עולה 60 נראה לי... לא זוכר בדיוק אבל אני זוכר שיש מבצע (שאף פעם לא נגמר
) שאם קונים 3 זה יוצא יותר זול אז אם את הולכת עם חברים שגם רוצים זה שווה לקנות אחד

CRaZzZzZzY

New member
אממ..אני בן ...ו60 זה דיי הרבה בשביל

תחתון ..לא?.. בlee cooper בוקסר עולה 55 שקלים וזה של לי קופר חחחח

dsol

New member
יכול להיות שאני טועה..._../images/Emo189.gif

אני לא סגור על המחיר זה או 60 מה שלא נראה לי שחובים על זה... או 45 לאחד ואם קונים 3 אז 40 כל אחד

mafakit

New member
שער 6 חנות בשם UFO |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם קניתי את הבוקסר סטואי שלי

mafakit

New member
יש חולצות בת"א|אלפקה|../images/Emo218.gif

כבר אמרו מעליי בת"א בבוגרשוב 64 חנות בשם SHIGA יש שם מבצעים ויש שם חולצות ממש מגניבות ומצחיקות. [יש מבצעים של 5 ב100 וכאלה..] בוקסרים יש בדיזינגוף סנטר אם אתה נכנס משער 6 החנות הראשונה מימין-UFO. יש להם בוקסרים מגניבים [קניתי שם בוקסר של סטואי ^_^ ] [אני חושבת שחולצה עולה 60 ו3 חולצות ב150 והבוקסרים נראה לי 40] ואם כבר נכנסים משער 6 אז ממשיכים ללכת ישר וליד החנות OTAKO יש חנות שעושה הדפסים על חולצות.. אז אתה יכול להביא תמונות על דיסק-און-קיי ולבקש שידפיסו לך
[כאן חולצה נראה לי גם עולה 50 ו3 במחיר מוזר או משו כזה] ד"א החנות SHIGA ממש קרובה לדיזינגוף סנטר

למעלה