היי לכולם!

נטלי ב

New member
היי לכולם!

יש לי כמה שאלות על הסדרה.. 1.פיספסתי את המוות של אדריאנה..(כן כן אני יודעת שהפסדתי). רציתי לדעת איך בסוף הם גילו שהיא שיתפה פעולה עם הFBI ואיך הכול התגלגל? האם כריסטופור לא התנגד להרג שלה? הוא היה שם כשזה קרה? 2. איך פתאום טוני וכרמלה חזרו תוך פרק אחד להיות ביחד? 3. באיזו עונה יורים בטוני והוא חולם כל מיני דברים מוזרים? באיזה עונה רוצחים את אחד החבר'ה של טוני בגלל שהוא הומו (שכחתי את השם שלו). יכולתי להישבע שכל זה קרה בעונה החמישית אבל אני רואה עכשיו את השידורים החוזרים ואין זכר לזה. ולא ראיתי שום פרק מהעונה ה6 האחרונה...אז מה קורה פה? יכול להיות שאני מתבלבלת? תודה!

אדם קוף

New member
תשובות חלקיות

אני לא יודע את כל הפרטים, כי גם אני לא ראיתי, אבל אני חושב שכריסטופר גילה שאדריאנה משתפי"ת של הFBI , והוא סיפר את זה לטוני, ובסופו של דבר סיל רצח אותה. לכריסטופר לא הייתה ברירה אלא להסכים עם המוות שלה, כי זה מה שקורה למי שמשתף פעולה. בפרק מסויים אחרי זה הוא מאשים את טוני, שהוא לא מעריך אותו למרות שהוא הקריב את אהובתו. טוני וכרמלה לא חזרו להיות ביחד תוך פרק אחד, זה נמשך על פני כמה פרקים, שבמהלכם טוני כופה את עצמו על כרמלה, וממשיך לגור בדירה שלהם ( לדוגמא- הפרק עם הדוב, שמאיים על המשפחה וטוני דואג ), לא זוכר בדיוק איך זה התגלגל לידי כך שהם חזרו להיות ביחד, רק שזה היה ברור שזה יקרה ( אני זוכר את זה שהם שוכבים בבריכה ). דוד ג'וניור יורה בטוני בטעות בעונה 5, ושם הוא חולם את הדברים. וויטו- הוא ההומו , וזה קורה בפרקים הראשונים של עונה 6 ( חלק ראשון ), ולא בעונה 5.. אז לסיכום, כן את די מבולבלת.

אדם קוף

New member
גם אני מבולבל

ג'וניור יורה בטוני בכלל בפרק הפותח של עונה 6. הכי טוב שתכנסי לhttp://www.hbo.com/sopranos/episode/, שם יש את התקצירים של כל הפרקים מכל העונות. ( בהנחה שאת יודעת אנגלית )

krukower

New member
ליתר דיוק

קודם כל היא גילתה לכריס שהיא משתפת פעולה עם האף בי אייי ושהם יכולים להתחיל חיים חדשים בזהות בדוייה, כריס נענה להצעה אך (וכאן זאת פרשנות שלי) כשהוא יורד לקנות סיגריות הוא רואה משפחה ומבין שעם אייד הוא לא יוכל להביא ילדים לעולם. מכאן נכנס הקטע שעליו אמרו לך שהפסדת, טוני מתקשר לאייד ואומר לה שכריסטופר ניסה להתאבד וסיל יאסוף אותה לבית חולים(הקטע נעשה בגאוניות סופרנית אופיינית ) סיל ואייד נוסעים ובדרך סיל מנסה לחזק אותה ואומר לה שכריס ש "ייצא מזה" ולא תדאג היא בנתיים בטוחה שהם בדרך לבית חולים עד שהוא נכנס ליער ולאחר מאבק הורג אותה. בקשר לחזרה של טוני וכרמלה זה לא היה איזה משהו מיוחד. ובקשר להתנקשות אני מעריך שמדובר בויטו אבל בכל מיקרה לא ראיתי עוד את העונה השישית אז די הרסת לי אבל לא נורא!!!

נטלי ב

New member
חחחח

אז זה כל העניין אני הייתי בטוחה שזה היה בעונה 5 ולא 6 כי לא חשבתי שראיתי את 6 בכלל. בכל מקרה ההתנקשות זה לא כזה ספויילר...זה לא איזה תפנית מדהימה (לפחות ממה שאני יודעת). אני בכלל לא יודעת מה קורה בפרקים האחרונים של הסדרה. אני מחכה לראות את השידור החוזר.

למעלה