היי לכולם!

היי לכולם!

אני עוקב אחריכם כבר כמה זמן, והחלטתי לכתוב פה סוף סוף... אני שגיא, בן 24, סטרייט בעיקרון, אבל יש לי לא מעט מחשבות על גברים... הייתי רוצה לנסות פעם להיות עם גבר, זה נראה לי מעניין ומרגש, רק שאין לי ממש אומץ. מקווה להיות חלק פעיל פה ומקווה שתקבלו אותי אליכם. אתם נראים לי אחלה פורום.

לירונר

New member
קפה ~../images/Emo70.gif~

אוי.. אני אשים את זה על השולחן, כדי שלא אגע בך... אחרת כל הפורום יודע שנגמור במיטה
סתאאאאאם.. אני איש משפחה... (
לע´) אקיצקץ, קח כוס
, עוגי יביא בקרב עוגיות (ואת עצמו)... נשתמע

.m

New member
הי שגיא ../images/Emo140.gif

שמחים לראותך. מצ"ב קישור לתס"מ, כדי שתדע שאתה לא לבד. מקווה שתהיה חלק פעיל
... mai

BlueCat

New member
welcom welcom welcom welcom

ושתהייה לך צפייה (וכמובן שרצוי גם השתתפות) מהנה!

marco23

New member
ברוך הבא! אתה מוזמן להשאר ../images/Emo24.gif

ברוך הבא, שגיא! גם אני הייתי כמוך במשך תקופה לא קטנה. עד שבשלב מסויים החלטתי לקחת חלק פעיל פה. ואני בטוח שכמה שראית שהוא מדהים, עוד לא ממש גילית כמה שהוא באמת מדהים, הפורום הזה. הפורום הזה הוא כמו משפחה אחת גדולה. לפעמים הולכים קצת מכות, אבל בסוף גם משלימים. וכל אחד פה נותן את חלקו לשלמות המשפחה. תמיד תמצא פה אוזן קשבת. וזו הסיבה להמצאותי פה. וגם אם תמצא לך חבר מהפורום, וגם אם לא, אז שיהיה לך בהצלחה. תוכל לפנות לכל אחד מאיתנו בכל בעיה או שאלה שיש לך ונשמח לעזור ( אפילו אני, עד כמה שיהיה ניתן ). אז שיהיה לך בהצלחה... שלך באהבה,

אנחנו מעדיפים אינסטלטור עם חריץ ../images/Emo8.gif

אבל בכל מקרה, ברוך הבא לביתנו הקט. אנחנו מצטערים על הבלאגן, תרגיש כמו בבית. ושיהיה לך בהצלחה, אשמח לעזור. בברכה,

למעלה