היי לכולם

mendelson

New member
היי לכולם

אני רוצה לשתף אותכם במשהו: אני לומד בתיכון דתי (בעיקר בגלל ההורים שלי) ולפני שבועיים היה לנו דיון בכיתה עם הרב שלנו על פוליטיקה ואני, שאני השמאלני היחידי בכיתה, אחד שלא מתבייש בדעות שלו אז הבעתי את דעותי וחוץ מהעובדה שהרב לעג לי הוא מאז (ולא רק הוא-כל המורים) ממש מתנכלים אלי וזורקים לי כל מיני ההערות כאלו ואחרות כשהם רואים אותי. ממש גרוע אה?

לביא1

New member
הממ לא נראה לי מתאים לציבור הדתי...

לפחות לא לרובו. אבל ההערות ברצינות או בצחוק? כי אם זה ברצינות אז זה ממש לא בסדר. חוץ מזה תחליף דעה :)

smile2life

New member
אז זהו

שרובו של הציבור הדתי שכח שהרב הוא למעשה ש"צ וחלקם של הרבנים אינו תופס את המשרה כשליחות אלא במטרה ועסוקים בצבירת כח ע"י החדרת שינאה כלפי מיעוט - בדיוק כמו במשטרים פאשיסטים. תופרד הדת מהפוליטיקה - תופרד הדת מהמדינה. תוחזר האמונה לאלתר

smile2life

New member
טרחת לקרוא כרטיס אישי בכלל?

אם היית קורא כרטיס אישי היית יודע שאני גבר בן 27, נכה צה"ל. ומה שלא כתוב בכרטיס האישי שלי זה שאני מגי ממשפחה חרדית: המשפחה שלי, מצד אבא, הם משפחה חרדית מפוארת במונטראל - קוובק-קנדה (ר´ משה דרבנר זצ"ל היה סבי), חלק ממשפחתי עקרה לLAKWOOD שליד ניו ארק, שם הישיבה החרדית הגדולה בעולם אז תעשה לי טובה - יהדות לא נמדדת בכמה אדמה אתה כובש או באיך אתה אינך מקיים מצוות בין אדם לחברו. וזכור תמיד שדרך ארץ קדמה לדרך תורה כל טוב לך לביא.

לביא1

New member
מצטער לא טרחתי לקרוא את כרטיסך...

האישי. בכל אופן אתה לא עושה את ההפרדה בין דתיים לחרדים אני כן.

למעלה