היי לכולם

גולה7

New member
היי לכולם

אחרי העדרות ממושכת שבתי לכתוב בפורום ויש לי שאלה קטנה. דודתי מגיעה ארצה מפלורידה וברצוני לבקש ממנה פאזל פוטומוזאיק. יש לכם מושג מאלו חנויות ניתן לרכוש (טויס אר אס?) וכמה אמור לעלות שם פאזל כזה של 500 או 1000 חלקים? תודה.

האדרים

New member
פוטומוזאיק

לנו הביאו מספר פאזלים כאלה מארה"ב: יש בחנויות "רגילות" של צעצועים או בסופרים ענקיים שיש בהם ה-כ-ל! (משהו בסגנון של מגה או שופרסל דיל או ....) בנוסף, עשינו הזמנה דרך אתר מסויים (בנוסף לפאזלים אחרים) והכל הגיע ארוז למשפחה שלנו ומשם אלינו כשבאו לביקור. פאזלים של 1,000 עולים בסביבות 12-15$. תנסי לחפש בגוגל פאזלים פוטומוזאיק ותתרשמי מהמחירים באתרים השונים.

גולה7

New member
תודה. אתם

יודעים לומר בתוך כמה זמן מהיום שאני מזמינה באינטרנט זה מגיע למשפחה בארה"ב? מה לגבי עלות משלוח- מדובר בשני פאזלים. דרך אגב מאיזה אתר אתם הזמנתם?

האדרים

New member
אז ככה:

אנחנו הזמנו מהאתר הזה המשלוח הגיע תוך 3 ימים מההזמנה (איזור החוף המזרחי) - ארוז יפה. יש להם סכום מסוים (כיום 60$) שממנו ומעלה המשלוח חינם - ואנחנו הזמנו 4, כך שעברנו אותו... טיפ נוסף שכתבנו בעבר: היות והביאו לנו סה"כ 5 פאזלים וזה תופס הרבה מקום: קיבלנו אותם בשקיות (מסומונות) בלבד עם התמונות שנגזרו מהקופסאות...

גולה7

New member
שאלה נוספת

לי אליכם מה לגבי איכות החלקים של חברת באפלו? והאם יש פוסטר בכל פאזל? אם לא אז איך יודעים באיזה פאזל יש פוסטר- זה כתוב איפשהו באתר?

האדרים

New member
חברת BGI

אנחנו מאוד אוהבים את הפאזלים שלהם: חוץ משני פוטומוזאיק שהרכבנו עד עכשיו, הרכבנו פאזל נוסף על תולדות השוקולד. איכות טובה מאוד וחלקים מאוד מיוחדים - קשה לתאר, פשוט צריך לראות (בהחלט עוזר באיזורים קשים של הפוטומוזאיק). לגבי פוסטר - כנראה, עניין של מזל. 2 הפאזלים שהרכבנו הגיעו עם פוסטר, אבל, יש לנו פאזל פוטומוזאיק שמחכה בצד להרכבה- שהגיע בלי פוסטר, למרות שחברת פורום אחרת הרכיבה אותו עם...

האדרים

New member
תודה על הרעיון ../images/Emo140.gif

חשבנו עליו עוד קודם, אבל היות והפאזל הזה עומד לחכות בצד די הרבה זמן - נחליט כשנגיע לגשר ... פוטומוזאיק זו משימה לא פשוטה ומאתגרת ביותר. 2 כבר מאחרינו ולא נראה לנו בעתיד הקרוב לעין שנרכיב אותו. יש באמתחתינו מספר פאזלים שמחכים לתורם - 1,500 עד 4,000 חלקים , כך ש"עבודה" ממש לא חסרה!

sun25

New member
פאזל מוזאיק

מה זה?ראיתי את זה באתר הפאזלים אבל לא ברור לי מה זה....

האדרים

New member
יש פאזל מוזאיק ויש פאזל פוטומוזאיק

פאזלי פוטומוזאיק (ראי דוגמא מצורפת) פאזלים רגילים עם תמונה המורכבת ממאות עד אלפי תמונות קטנטנות. נכון להיום, לא ניתן להשיג בארץ! פאזלי מוזאיק (כמו שראית באתר ויש גם בחנויות): אם הבנתי נכון (קנינו משהו דומה לילדים שלנו, לפני שנים): תמונה שמורכבת מאבני פלסטיק צבעוניות. כדי שהאבנים לא יזוזו מרכיבים אותן בתוך רשת מרובעת / מלבנית ש"יושבת" על בסיס בגודל דומה. במשחק המוזאיק של הילדים שלנו יש חוברת עם מספר תמונות אפשריות.

sun25

New member
תמונה מהממת

זה נשמע בהרבה יותר קשה מפאזל רגיל

למעלה