היי לכולם

זנזיבר

New member
היי לכולם

אז נעדרתי מהפורום הזה זמן מה, אל תיעלבו , אבל לקחתי תקופת זמן לעצמי, היה לי טוב, התנתקתי מעט מהאקס והרגשתי שאני ממשיכה הלאה. עד אתמול. שלשום ראיתי "סקס בעיר הגדולה" וכשחזרתי לחדר ראיתי 3 שיחות שלא נענו בפלאפון. זה היה מלונדון. אמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות האקס (הוא חי בלונדון) כי היה לי יומולדת והוא לא התקשר והיו פיגועים והוא לא התקשר אז אולי הוא בא לארץ ורוצה לראות אותי. חברה טובה וחכמה אמרה לי שאם זה הוא, אז הוא יתקשר. אתמול הוא התקשר וזה היה האקס. הייתי מופתעת. אמר לי שהוא ראה בחדשות את הפיגוע בראשון וראה שגוררים מכונית זהה לשלי והוא כמעט נהיה חולה מזה. הוא היה באמת נסער. פחד שקרה לי משהו והוא השתגע מזה. הוא אמר לי שהוא חשב לשמוע את קולי ולנתק אבל דיבר בסוף. ניסה לדובב אותי, לשאול שאלות: מה קורה בלימודים? מצאת דירה? אני עניתי לקונית ולא רציתי להיסחף ולשאול אותו מה קורה בחייו למרות שכל כך רציתי. שמעתי את קולו והלב שלי דפק כמו רץ במרתון. אמרתי לו סוף סוף את מה שרציתי להגיד לו. אמרתי לו שהוא שבר את ליבי בפעם האחרונה שהוא היה פה (לגולשים הוותיקים הסיפור ידוע), ולקח לי זמן לאסוף את השברים. אמרתי לו שאני שומעת את קולו אני יודעת שזה עדיין לא עבר לי כי הלב שלי רץ כמו שעון. הוא אמר לי שהוא לא שבר את ליבי אלא שנינו גרמנו לזה והוא ממש לא רוצה לפגוע בי, פשוט לא הסתדרנו ואם הוא לא היה יוזם את הפרידה אני הייתי יוזמת לבסוף. אמרתי לו שאהבתי אותו כל כך (לא אכפת לי מה שהוא יחשוב על זה אבל רציתי לומר זאת), ואני יודעת שגם הבחורה איתה הוא יתחתן לא תאהב אותו כמו שאהבתי אותו. דיברנו על עוד כמה דברים והוא שאל אותי אם אני רוצה לבוא אליו כדי לברוח מהמצב במדינה. אמרתי לו שלא. הוא אמר לי שאני אשהה בדירתו והוא ישכור חדר במלון. הוא סיפר לי שהוא קנה מכונית מהסוג שהוא רצה. אמרתי לו שיופי אבל אני באמת לא מסוגלת לשמוע את זה, ואני לא רוצה להיות ידידה שלו ואני שונאת אותו שהוא כן רצה להיות איתי בקשר. הוא ענה לי שאם לא יודעים לא מנסים והוא אינו יודע אם יהיה לו קשה או קל. אמרתי לו שאני לא מסוגלת להיות איתו בקשר. הלכתי לישון, נרדמתי והתעוררתי אחרי שעתיים וחצי. אני צריכה אתכם כי אני לא רוצה ליפול, לא רוצה לחזור אחורה, לעזאזל הוא עוד עושה לי את זה. הולך לו טוב כנראה שם ואני עוד דורכת קצת במקום. הצילו!

GalGula

New member
זנזיבר!! ../images/Emo24.gif

לא! לא! לא! ולא!!!! את לא הולכת שוב להיכנס לזה! את כל פעם נגררת אחרי הטעויות שלו, הוא טועה ומשאיר הודעה - את אוכלת את הלב, הוא מתקשר - את מרגישה שאת נופלת. תראי, בעיני זה יפה שהוא התקשר לוודא שהכל אצלך בסדר. אני בטוחה שהוא באמת דאג. אבל זהו! בזה השיחה היתה צריכה להסתיים! לא בהצעות מפתות בנוסח של לעזור לך "לברוח מהמצב כאן".... כי שם יהיה לך הרבה יותר רע! לחיות לצדו, אבל בלעדיו....רק תחשבי על כמה אומלל זה יכול להיות... הוא ממש תינוק שעדין לא התבגר, אם את שואלת אותי. את לא ממש רוצה שוב לחזור למצב בו היית קודם. עברת משהו מאז שנפרדתם. מקוה שאת יותר שלמה עם ההחלטה (הנכונה בעיני) לרדת ממנו ולפתוח דף חדש. אל תלכי שוב כמה צעדים אחורה! בעיני, ברגע שתשמחי עבורו על כך שטוב לו, את תהיי בעצמך מאושרת. כי הרי אם לא היה לו טוב עכשיו - היה לך יותר קשה, כי היית יותר מבולבלת (אולי רע לו בגלל שהוא לא איתי יותר?...) תפרגני לו, תפרגני לעצמך, תאהבי את עצמך. את הרי יודעת שאם הקשר היה ממשיך, עם כל האהבה שהיתה, הוא לא היה מחזיק מעמד... לפעמים מוטב להרפות ולהמשיך הלאה. מאחלת לך באמת מכל הלב הצלחה ואת יודעת שאני כאן בשבילך
גל

זנזיבר יקרה!! ../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם כל מילה של גל!! כל כך גאה בך על הסירוב למרות שאולי לא היית צריכה להגיד לו שאת שונאת אותו וכו´. איך בדיוק נגמרה השיחה??

זנזיבר

New member
הי

אני לא מתעסקת במה לא הייתי צריכה לומר לו. אמרתי לו את מה שהרגשתי וזהו. נקודה. השיחה הסתיימה בזה שהוא רוצה להיות בקשר ואמרתי לו שאני לא רוצה. הוא ניסה לשכנע אותי אבל עמדתי על שלי. הוא אמר לי שהוא ישלח לי אימייל בסופשבוע (????) הוא סיים שהוא מקווה שאוכל לדבר איתו יום אחד והוא מאחל לי את כל הטוב שבעולם כי מגיע לי. חייכתי לעצמי בציניות. אמרתי "גם לך" אמרתי לו לילה טוב.

למעלה