היי לכולם XPS 1530

dinraz

New member
היי לכולם XPS 1530

שלום רב. לפני הכל למשהו יש את המחשב הנ"ל? אשמח לשמוע חוות דעת. בעבר ראיתי כי חברת משב (MASHAV ) מספקת אחריות זהה לNOTEBOOKCLUB אני צודק? (אם אני לא טועה CPM או משהו כזה). הייתי שמח לשמוע אם זה אותו יבואן. ולהבין למה יש פערי מחיר כאלה (במשב הוא עולה 7891 לעומת 8150 בנוטבוק) כשבמשב זה אפילו כולל את מערכת ההפפעלה וחומרה זהה למה שמפורסם בNOTEBOOK. יש מישהו שקנה במשב? איך הם תודה רבה ושבת שלום

RoyBO

New member
משב חנות מקצועית ביותר

בזמנו כמעט קניתי שם את המחשב שלי, אך עודד המנהל לא השכיל להשיג את הדגם שלי ביום שהגיע לארץ ככה שרכשתי מחנות אחרת, יש לציין שלאחר שסיפרתי לו שיש לי את המחשב הוא אמר "חבל יכולת לקבל אותו אצלי ב500 ש"ח פחות". יכול להיות שהוא יצא בהצהרה הזו משום שהמחשב היה כבר אצלי, בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך לקנות ממשב, שים לב רק שהמחיר באתר שלו הוא למזומן! ובאשראי אני מניח פלוס מחיר המשלוח זה כבר יוצא כמו שאר מחירי השוק. מציע לך לנסות להוריד במחיר מספר חנויות, אני רכשתי מפיסיסנטר בראשון לציון, יש להם גם אתר. תתחיל להתכתב במיילים עם החנויות ותראה מי נותן לך את המחיר הכי אטרקטיבי. בכל מקרה המחשב מיובא לארץ רק ע"י CMS ככה שתקבל מכל החנויות אחריות ל3 שנים של מעבדת CPM.

dinraz

New member
roybo תודה רבה

אני אוהב את ההתייחסות שלך......... יום טוב

למעלה