היי לכולם XD אני סיון בת 14 מרמת גן, מאוהבת באדם עד כלות הנשימה :) מקווה להשתלב פה :)
S sivan1996 New member 9/4/10 #1 היי לכולם XD אני סיון בת 14 מרמת גן, מאוהבת באדם עד כלות הנשימה מקווה להשתלב פה
H HadarMahluf New member 9/4/10 #2 היי ../images/Emo24.gif אני הדר,בת 14 וחצי,אשקלון זאת את שמנהלת את הקבוצה בפייסבוק לא? ברוכה הבאה!
M mokasosex New member 9/4/10 #5 יאיייי הצטרפת , ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif BTW, אני מירב מהפייסבוק.
M mokasosex New member 9/4/10 #10 אומיייייייייייייגאד אני פה כל יום, את נעלמת לעידני עידניייייייייים , ואפילו לא ענית לי בטוויטר. את האמא הכי מזניחה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם
אומיייייייייייייגאד אני פה כל יום, את נעלמת לעידני עידניייייייייים , ואפילו לא ענית לי בטוויטר. את האמא הכי מזניחה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם
T t r e c o o l New member 9/4/10 #11 עד עכשיו היה לי באג בטוויטר../images/Emo2.gif הוא כל הזמן העיף אותי כשנכנסתי..כתב לי שיש שגיע |לא כיף| מה רשמת לי?
עד עכשיו היה לי באג בטוויטר../images/Emo2.gif הוא כל הזמן העיף אותי כשנכנסתי..כתב לי שיש שגיע |לא כיף| מה רשמת לי?
T t r e c o o l New member 9/4/10 #8 ברוכה הבאה מותק../images/Emo140.gif ברור שתשתלבי../images/Emo8.gif