היי לכולם

goldyboy

New member
היי לכולם ../images/Emo9.gif

במקרה מצאתי את הפורום הזה, ומה אני אגיד לכם? תפור עלי. בתור אחד שחולה על גראנג´ בצורה קשה נראה לי שלא תהיה לי בעיה להשתלב פה. אחלה פורום. יש לי כמה שירים של ניל יאנג (האבא של הגראנג´) ביחד עם פרל ג´אם - פצצות אחד אחד. השילוב ביניהם עשה רק טוב לשני הצדדים והלוואי שישתפו פעולה יותר. חוצמזה האהובים עלי הם: אליס אין צ´יינס, סטון טמפל פיילוטס, סאונדגרדן (וגם טמפל אוף דה דוג), נירוונה. זהו בינתיים.

../images/Emo77.gifברוך הבא

ואני מנצלת במה זו להגיד כמה שאני ש ו נ א ת את הפאקינג פרסומת הצעקנית של ה"69 שקלים! לא משנה איך תסתכלו על זה זה 69 שקלים! אינטרנט ב69 שקלים לכל החיים!" מוות לפרסומת הזאת!! מוות!!! מוות!!!!! אני לא יכולה לסבול אותה יותר! היא מפריעה לי לשמוע מוסיקה היא מבהילה היא פשוט מעצבנת!! ושני הדוגמנים המתחרמנים האלה בצד שמאל של הפורום, וכל הסגול הזה, מה קורה לתפוז? מה יש להם?? אני מאיימת בפרישה אם כל השגעון הזה לא ייפסק לאלתר.

Jezebel Woman

New member
כנ"ל!!!!! פרישה בהקדם אם זה לא יפסק

מה זה??? אני בשוק! אני לא אוכל לשרוד את זה. יש לי אלרגיה לכאלה דברים. עצובה. ג´ז

niraf

New member
גם אני חדשה

גראנג´ זה לא חידוש מוזיקלי מהמם אבל זה היה נהדר בזמנו. אני אוהבת את סאונדגארדן ואליס אין צ´יינס וסטון טמפל פיילוטס וכולי... וכמובן את הסנדק...:) תסלחו לי שאני לא אוהבת (במילים עדינות) את פרל ג´אם...זהו

שלומשלום!.. גם פלג חדש ולא מוצלח!

לא יודע..ממ... לי יש פיקסיז! יומטוב לכולכם!.. רציתי להגיד שלום... שלום עולם אכזר.. אני הולך להוריד ממני שכבות של עור שימושי וחביב ששהה איתי איזה שבוע בטוב וברע... והנה הגיענו.. אחרי ימים של עונג, הנאה, וססבבאאבבבבההה... למקלחת. אפשר להבין את בני סיאטל המתבגרים.. הרי הוכח מדעית שזה לא בריא להתקלח.. סתם החלטה פריקית של נשים של נהגי מוניות או משהו... נו מילא. אני אפסיק לנסות להפחיד אתכם/אפסיק לנסות לגרום לכם לסקול את פלג המסכן באבנים. אז ביי... אה ונ.ב: דילמה: להשאר עם נעלי הבית החביבות שלי או: 1-לקנות אולסטאר 2-לקנות אולסטאר ולנעול עדיין את הנעלי בית בעע ורודדד פיחסהה

מי הולך עם נעלי קיפי בבית?

אני הולך איתם רגיל... תודה בכל מקרה, אני אקנה אותם (באיזה צבע?!.. ג´ינס כחול או שחור?) אה ולהוריד שכבות עור-.. נו להתקלח זה כזה.. כל העור הטוב מתבזבז:)

DrunkGoat

New member
הא.. לי יש אולסטאר עבודת יד...

יש לי אולסטאר וינטג´. בהתחלה הם היו לבנות, אבל זה לא היה מספיק טוב בשבילי, אז הם נכנסו לכביסה עם שמיכה כחולה.. ויצאו אפורות-כחולות. אני כזה מיוחד.

חולוני

New member
הפעם האחרונה שהיה לי אולסטאר..

היה בכיתה ב´.. והיו לי אדומות. עכשיו זה פאסה וגם די מכוער..

m e r a v

New member
שיט יש לי אולסטאר כחולות!

וכחול זה ג´ינס לא?! אוי לא ערן שונא את הנעליים שלי !! עכשיו אני יבכה.

למעלה