היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo9.gif

בוקר טוב לכם.. אני יודעת שזה לא הפורום המתאים להגיד את מה שיש לי.. אבל אני מניחה שזה היה פעם פורום השמיניה.. אז לכל אוהבי, תומכיי ומערציי עדי הימלבלוי.. מחר יש לי אודישנים לסדרה שהיא התפקיד הראשי.. וחשבתי שזה יהיה נחמד להעביר לה מסרים מאנשים שהיא מכירה . (אני איהיה עם עדי כל היום)
אז אם מישהו\י רוצה שאני אעביר ללה משהו בשמו\ה אז תכתבתו לי ואני מבטיחה למסור לה
שיהיה לכם יום טוב-סמיילית

אז דבר ראשון שיהיה לך בהצלחה. ../images/Emo203.gif

וגם לאיזה תפקיד את נבחנת ? ודבר שני - תשאלי אותה איפה הסידרה שלה תשודר ? בטלויזיה או באינטרנט...
זהו , מקווה שתשארי בפורום.
ואהה שמי מאורה ונראה לי שאני בין המבוגרות פה (22) מרחובות.

תודה מתוקה../images/Emo9.gif

הסדרה תשודרה בסלולרי ובאינטרנט..(אבל עכשיו הם במו"מ שהיא תשודר גם בטלוויזיה.. עדיין לא יודעים) עדי תשחק את מאיה שהיא סוכנת סמוייה בביצפר תיכון יוקרתי.. בכ"א אני עודשה אוידשנים לאחת הבנות בכיתה.
ואגב אני בת 20.. ככה שאל תרגישי מקופחת חחחחח

את בגיל שלי. ../images/Emo3.gif

ואני ממש לא מקופחת האמתי שיש עוד מישהי שהיא גם בגילינו כך שזה ממש טוב (נראה) שיש עוד מעריצים ל"האי" שהם בגילאי 20 פלוס.
אז רגע איך הגעת לעשות את האודישן ? ובאיזה שלב את ?

../images/Emo3.gif

יש אתר שנקרא MYאודישן.. שם יש כל מיניי הפקות.. ובאתר הזה את מעלה אודישן שלך לאיזה דמות שהכי התחברת.. דרך מצלמת אינטרנט או מצלמה דיגטלית.. עכשיו בשלב הראשון אנשים מצביעים לך ומדרגים את האודישן שלך ויורם לונשטיין נותן תגובות (גם אם האודישן ממש ממש על הפנים) אח"כ יש כמה ימים שמתחילים להצביע לאודישן שהצופים רוצים שיהיה בגמר .. כשההצבעה מסתיימ, האודישן (לכל דמות) עם הדירוג הגבוה ביותר עובר אוטומטית לגמר.. וחוץ מזה השופטים שם הבמאים של הדרה בוחרים עוד שנים או שלושה אוידשנים שנראים להם טובים.. וזהו ועכשיו כבר כל מי שנבחר באודישנים עולה לגמר שייתקם מחר. עכשיו מי שיעבור את האודישנים של הגמר יזכה להשתתף בסדרה עם עדי הימלבלוי. אני מקווה שיהיה בסדר ויילך לי טוב.. ואני מקווה מקווה מקווה שאני יעבור ויזכה להשתתף..
זהו.. זה בקצרה על ההפקה הזאת..

ANGELUSPIKE

New member
אה גם אני זקן...../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

24 לא הולך ברגל.

8דושנקה8

New member
כיף לך...

הלוואי שאני הייתי שם , אבל אני קטנה מדי ...... לסדרה קוראים הכפולה לא? הסתכלתי על חלק מהאודישנים ב- MYאודישן יכול להיות שהיית ביניהם את איזה מהדמויות שם את משחקת ? ............................................................................. אם תוכלי (ואני מאוד מקווה שתוכלי) תגידי לעדי שבאתר הזה : ashminia1995.tipo.co.il יש עונה רביעית לשמינייה (שאני כתבתי) והייתי שמחה מאוד אם היא הייתה נכנסת... (למרות שלא נראה לי שהיא תוכל אם תגידי לה בכלל...) טוב , אז מקווה שתתקבלי ותודה מראש... (אוף הלוואי שאני הייתי שם...!)

Rioter

New member
המון בהצלחה!!

תודה על ההצעה הנדיבה. (אבל.. לא תודה
) תעדכני איך הלך. מחזיקה לך אצבעות.

טוב עדי לא הייתי (כי היא בפסטיגל)

אבל בכל זאת (למתעניינים) היה פשוט יום מצחיק בטירוף.. מלחיץ, מרגש.. אממ... אני נבחנתי לדמות של איילת.. ואני חושבת שהלך לי טוב באודישנים... מקווה מקווה מקווה שאני אעבור...
וגם אם לא אני לוקחת הכל ברוח טובה.. ויהיו עוד הזדמנויות.. וזהו בסה"כ היה אחלה יום!!

../images/Emo45.gif יפה שאת לוקחת הכל הרוח ספורטיבית.

ותמיד אפשר לנסות בעוד מקומות.
אז עדיין שיהיה לך בהצלחה ומקווה שבסוף תהיה בסידרה.

למעלה