היי לכולם

talia162

New member
היי לכולם ../images/Emo86.gif

היי אני פעם ראשונה כאן ויש לי שאלה אני רוצה לעבור לשידורים הדיגיטלים ואני לא יודעת במה לבחור הנציגים של הלווין אומרים שהם- הם הדור הבא והכבלים כבר עבר זמנם לעומת זאת נציגי הכלבים אומרים שיס היא רק תופעה חולפת והם אלה השולטים בשוק.. אם מישהו או מישהי כאל יכולו לעזור לי.. מה יותר טוב לווין או כבלים תודה רבה טליה

דארמה1

New member
לויין...

לי יש כבלים...(לא דיגיטליים) ואני כבר התחלתי להתייאש מהם... גם אני התלבטתי בין הכבלים הדיגיטליים ללויין והחלטתי בסוף לויין כי יותר זול ויותר שווה.... דארמה

היי... ../images/Emo44.gif

וובכן לפי דעתי הלווין בגלל שלחברים שלי יש וזה לא רק טלוויזיה לא ממש יומן אישי ואתה יכול לשים קוד לערוצים שרק אתה רוצה לראותונותנים לך הכל לא רק טלוויזיה...
דרך אגב את רואה "השבט"?
ממני רינת

~*~gaL

New member
ברוך הבא :)

אני אומרת - כבלים. לא יודעת, הלווין לא נראה לי משהו..

dht16

New member
לויין כי

קודם כל שלום לך וברוכה הבאה אני מנוי לויין ואני מאוד מרוצה כבר יותר מצי שנה מומלץ לך מאוד להתחבר ללויין יש גם ערוצים יותר טובים והרבה יותר מעניים בעיקר ערותי המקור: YES 1,2,3 ויס פלוס,TTV, בריזה, ויס סבבה וגם הם יותר זולים מהכבלים אומנם בכמה שקלים אבל זולים יותר לגבי משחקים ושרותים כאלה הם יכנסו בחודש הקרוב וחוץ מזה כל מערכת התיפעול של הכבלים גרוע. מחכים הרבה זמן ויש נפילות טכניות ( יש לשכן שלי אני יודע) אני ממליץ על הלויין בחום בעיקר עכשיו בעונת החורף של ערוצי הביית תגידי לנו בסוף מה בחרתה ? בי גיא

A.L (boy)

New member
זה מ´זה פשוט... ../images/Emo80.gif

יוואו אנשים, חלאס... תפסיקו כבר לתקוע בכל חור את הסדרה השבט... די, כבר אפשר לחשוב ש"השבט" זו הסדרה היחידה שמשודרת כיום בטלוויזיה הרב ערוצית שהיא למעשה האשיו (אז מספיק, פליז...). בכל מקרה, גם את נקלעת אל הוויכוח האינסופי מה טוב יותר - כבלים או לווין. אם כן, עלי להתוודות - אני מחובר לכבלים! כן, כן... מה לעשות?! לא כולם מושלמים...וגם לא יס! אז בואי נראה, ראשית הבחירה בלווין או בכבלים היא אינדיווידואלית וצריכה לספק את צרכיך הטלוויזיונים האישיים (מלבד העובדה שערוצים כמו E, החיים הטובים, היסטוריה, ערוצי מדע וטבע מופיעים בשתי החבילות), ולכן עלייך לעשות חשבון נפש לגבי המסך הקטן: אם את אוהבת סדרות אמריקאיות, שחלקן לא משודרות בארץ - ערוץ STAR WORLD אז קחי כבלים, וברוח זו גם "ביפ" מתעלה על YTV שברשות הלווין, ולו בגלל קיציס, פרידמן, מודן ואיריס אברמוביץ - ובקרוב, אם השמועות נכונות - הסדרה "מלקולם באמצע" שרק בשבילה שווה להתחבר לכבלים. אבל - אם את מעדיפה את קונן אובראיין וג´יי לנו יחד עם סאדרדי נייט לייב לעומת גיא פינס, ודרמות ישראליות, אז תאמרי יס ללווין. ישנן השוואות רבות נוספות, כדוגמת "הכי גאים שיש"
ל"קוויר בעיר", שלושת ערוצי סרטים, שבמקרה הזה הלווין לוקח ובגדול...(אעפ"י שבכבלים מסתמן לו מאמץ...), וכד´. אלו למעשה הנקודות העיקריות, מאחר ואיכות התמונה, רמת השמע וכד´ - הן אותו הדבר בשתי החברות (פרט לשירות הגרוע שמספקים חברת יס הלווינית). השאלה העיקרית היא כמובן, אלו מהתוכניות את מעדיפה - תעני ותתחברי - זה מה זה פשוט...

YES ללא ספק

למי שאוהב טלויזיה, אין אופציה אחרת מלבד הלווין, מי שטוען אחרת כנראה שלא יודע טלויזיה טובה מהי. מלבד עשרות ערוצים נוספים על אלו של הכבלים, רובם ערוצים רלוונטים (קרי: לא ממזרח הונגריה או מהודו) כשבולטים כיהלום נוצץ ערוצי הסרטים (YES123 יסבבה ובחבילה זו גם כלולים MGM) וYES פלוס - ערוץ הטלויזיה הטוב ביותר שקם בארץ ישראל, שעם פתיחת העונה החדשה שלו בנובמבר בכלל הולך לעלף מרוב שהוא יהיה טוב (בין הסדרות החדשות: וויל וגרייס, STAR TREK VOYAGER, בנזאי, פרובידנס, בוב ורוז וכו´). בניגוד לכבלים בהם תצטרכי לשלם בנפרד גם על TCM פוקס קידס וCARTOON, פה הן בחבילה הבסיסית, יחד עם ערוצים אחרים שאין לכבלים כמו יורוספורט ניוז. ועל מוזיקה אין בכלל מה לדבר: VH1 CLASSIC, MTV BASE, M2, MCM ומיוזיק נוספים על MTV וVH1 הכה מוכרים. ושלא לדבר על העובדה שלאחר שנה מלאת תלאות שמהם רק הופקו לקחים אחוז התקלות בלווין נמוך משל הכבלים.

MARMELAD

New member
הלווין, ללא ספק

גם יותר מעניין גם יותר זול גם ג´רי עובד בו וגם, אם תחליטי לעבור לגור בפסגת הר החרמון... את נשארת מנויה וכל מה שצריך לעשות הוא להתקין אנטנה חדשה.. (על חשבון YES יש לציין) אותי הם קנו... ובגדול. ולגבי ה"משחקים" בכבלים... בושה וחרפה שבימי הפנטיום מוכרים לנו כזה גיבוב של שטויות תחת הכותרת משחק. לי זה נראה כמו שומר מסך של 500K.

t-mat

New member
לגבי המשחקים

תוך פחות מחודש גם ליס יהיה משחקים וערוץ אינטרקטיבי שיעדכן על חדשות,ספורט,כלכלה,מזג אוויר ועוד הרבה נושאים אחרים יצטרפו שני ערוצי דיקברי וגם ערוצי השמע יגיעו בקרוב...

למעלה