היי לכולם!

היי לכולם!../images/Emo8.gif

עשיתי פלבייבק גם לשיר פתיחה של "בובה פראית" אם תרצו שאכתוב את המילים תאמרו לי ואשתדל לכתוב בהקדם האפשרי, המשך יום נעים!
ליטל.

הנה השיר ...../images/Emo13.gif

אולם תקחו בחשבון שהפלייבק שעשיתי הוא בהקשר לבית ספרי ובבית ספרי יש שעת חונכות שהמורים חונכים תלמידים אז הנה השיר: השובבה של הכיתה/ליטל בית א' מי כאן השובבה שבכיתה? מי כאן מוציאה את כולם מדעתם?זאת אני כמובן שמשגעת ברגע אחד מתפרצת ברגע וגורמת לכולם לכעוס עליי אין לי ברירה כי כזאת אני השובבה שבשובבים. פזמון: השובבה שבכיתה , משגעת את כולם בדקה אחת בלבד ומציאה מאיפוס ואח"כ לא יודעת מדוע המורה כועסת בחונכות? בית ב' מי גורמת למורה להתרגז? מי גורמת למורה שתיתן לה הרבה תשומת לב ? מי זאת? ענו לי ! ובוודאי שזאת אני משגעת אותה רק ברגע עם דברים שמוציאים אותה מדעתה, איזה מצחיק להרגיז ולהיות שובבה מכולם. פזמון: השובבה שבכיתה , משגעת את כולם בדקה אחת בלבד ומציאה מאיפוס ואח"כ לא יודעת מדוע המורה כועסת בחונכות? אוף איזו מרגיזה... לכי למשחקיה... וגורמת לכולם לאבד ת'סובלנת פזמון חוזר: השובבה שבכיתה , משגעת את כולם בדקה אחת בלבד ומציאה מאיפוס ואח"כ לא יודעת מדוע המורה כועסת בחונכות? דרך אגב רציתי שהשירים שכתבתי(היה עוד שיר שפרסמתי של מילי ואיבו שיר האהבה שלהם למי שלא זוכר), והמורה לא הסכימה! הזבל הזאת! היא אומרת לא בא לה שהמסיבת סיום תהיה בסגנון "בובה פראית" ו"צוליטו" , מה היא מבינה בכלל? אם היא הייתה רואה "בובה פראית" מהתחלה היא הייתה מבינה שהסדרה ואני עושים לה כבוד בכלל שהעלתי את הרעיון. מה דעתכם? ליטל.

למעלה