היי לכולם!

liri g

New member
היי לכולם! ../images/Emo8.gif

מה העניינים? באתי לאחל לכם שנה טובה, וגם להגיד לכם כל הכבוד על הנאמנות לפורום למרות שנגמר דיג'ימון..... אז שוב, שנה טובה ומתוקה!

Digi Lista

New member
יובל,גם אתה בבית?../images/Emo13.gif

מזמן לא דיברנו... מה שלומך?מה אתה עושה בבית?

טיקיי

New member
התקררתי...

או הצטננתי... או מה שזה לא יהיה... כואב לי הראש, כואב לי הגרון, כואב לי האף ויש לי חום. אם לא מספיק שהאף שלי באופן קבוע מדמם כל חמש דקות, עכשיו יש בו גם נזלת מגעילה ואני לא יכול לנשום דרכו. אז אני נושם מהפה. בכיתה ד' הסבירו בשיעור מדעים שזה לא בריא, אבל למי אכפת? יש לי דבר כזה שתמיד גורם לאף שלי להיפתח כשהוא נסתם, והיום בפעם הראשונה הוא לא עבד. אני מנסה שוב. לא עובד. אבל לא נורא. היום זה יום טוב. אני חושב...

Digi Lista

New member
החלמה מהירה../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

לי יש סחרחורות רציניות וכאבי ראש(פעם זה ופעם זה),היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ומילאתי 7 מבחנות(רצו לבדוק כול דבר שרק אפשר)וגם משטח גרון למרות שהפעם הגרון שלי דווקא בסדר(אבל סביר להניח שלקראת החורף אני אחטוף דלקות גרון,כמו תמיד)... מלבד זה היום הזה דווקא טוב(לא הבנתי למה התכוונת שזה יום טוב גם לך...),לא יודעת למה אבל יש לי מצב רוח טוב
אני מקווה שתרגיש טוב ממש מהר(חבל להיות חולים בקרבת חגים שבמילא יש בהם חופש...אם כי השנה נדפקתי כי במילא ימי שישי חופשיים
),אני זוכרת שגם לפני שבועיים בערך אמרת שאתה לא מרגיש טוב ושאלתי כמה פעמים מה שלומך אבל לא נראה לי שראית...

טיקיי

New member
מצטער... לא ראיתי...

וזה יום טוב בשבילי, כי יש לי מצב רוח טוב. היום, אחרי הרבה שנים שזה לא קרה, אמא ממש אמרה לי בוקר טוב כשהיא העירה אותי. והיא ממש חייכה. והיא לא צעקה. בדרך כלל אני מתעורר בצעקות של "יובל!!!!! יובל תקום! יובל יש בית ספר! יובל! צא מהמיטה לפני שאני אמשוך אותך מהאוזניים! יובל אני אקח לך את השמיכה! יובל תקום, או שתלך היום לישון בשעה שש! יובל! יובל! יובל!!!!!" בערך מליון פעמים... אבל היום היא העירה אותי כמו שהיא מעירה את אחי. היא חייכה, שאלה אם אני רעב או צמא והיא האמינה כשאמרתי לה שאני חולה. אז יש לי מצב רוח טוב. מזמן לא היה לי מצב רוח טוב.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

אני רואה שגם ספון הצטרף לחגיגת החולים בפורום,חבר'ה בקרוב אנחנו עורכים מצעד חולים
היום(לפני שעה) הסתבר לי שסבא שלי מאושפז מאתמול בלילה בית חולים בחיפה,אבל אסור לי לבוא לבקר אותו בגלל שאני בעצמי חולה,אוף. אני אכתוב לו איזו ברכה,איזה עצוב זה לבלות חג בבית חולים.

Dark SpaWn

New member
חח גם אני חולה אנחנו צריכים מועדון!

אני היצטננתי אתמול... טוב אני חושב שהיצטננתי האף שלי סתום אני נרדם כל איזה חמש דקות כואבת לי השן (אפילו שזה לא קשור) והגרון שלי כואב לאלה אז אני שותה כל איזה חמש דקות ! אז אני חייב ללכת לשרותים כל איזה חמש שניות !

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo39.gif

איזה כיף שקפצת לביקור
שנה מעולה גם לך,בריאות,אושר והעיקר שיהיה הכי טוב שרק אפשר לאחל(ולקבל)

liri g

New member
בכיף!

אני שמחה לראות שהפורום שלך עדיין פעיל ולא גווע בגלל שהסדרה נגמרה! מקווה שתהיה לך שנה מאושרת!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה אורלי../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

הפורום נשאר בזכות חברי הפורום שהבטיחו שגם אם תיגמר הסדרה ננסה להמשיך את חייו של הפורום(חששתי לאללה שהוא יגסוס וימות,כרגע עוד מוקדם לדבר כי יש שידורים חוזרים של עונות 3 ו4 אבל אני מקווה שיכנסו לכאן גם כשלא יהיו שידורים חוזרים...)ממש שימחת אותי(אישית) שנכנסת לאחל לנו שנה טובה וגם לא ברחת אחרי הודעה אחת וברור שמעכשיו אני מחפשת את הקולות שאת מדובבת בכול סדרה
שתהיה לך באמת אחלה שנה וגם לשרון(אני זוכרת את השם?)

liri g

New member
תודה!

אני אמסור לשרון (וצדקת זה שרון). מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו להודעה שלך פשוט לא הייתי פה מיום חמישי.... נשיקות

תודה רבה ^_^

ושנה טובה ומתוקה גם לך ^_^ ואני חייבת להגיד גם לכל חברי הפורום- שנה טובה ומתוקה לכולכם!!!! תחל שנה וברכותיה!!! אני אוהבת אותם חב'רה!!^_^

lori4

New member
שנה טובה אורלי../images/Emo70.gif

ושגם לך תהיה שנה טובה ומתוקה, ובכלל שנה מוצלחת....

למעלה