היי לכולם../images/Emo8.gif
תראו אני לא כל כך רע תאמינו לי אני בסך הכל צופה בכם קורא אותכם כמו עוד כמה עשרות עיניים רק שלא כולם מגיבים כמוני מפחדים להיות מותקפים או שירגמו אותם באבנים
שמתי לב לאחרונה שזה אופנה ממש הצעקה האחרונה להכנס פה אחד בשני כמו הכחולה שנכנסה במיתוס שעזב(שבאמת חבל כתב איכותי) ואחרי זה הק"קלית נכנסה בכחולה שהחזירה לה מנה, והכי יפה שמיתוס נחשף פה במסר מעניין ואיפה סקסופון למה הוא לא העלה את זה בכתב לצהובון שלו טוב טוב שלא תחשבו שאני מנסה להתנגח פה במשהו\י רק מביע דעה
מה גם שחייב לתת
להנהלה על היוזמה של המשחק החדש הבנים נגד הבנות ליהי כל הכבוד חוץ מכמה מריבות שזה באופן קבוע כאן פופולארי, ששימו לב תמיד האנשים קבועים במריבות
. אבל כן יש פה יצירות ברוכות יש פה אנשים עם לב זהב חשוב מאוד לתרום לסביבה כן גם לזה שמתי לב. פנטום ישר כוח עם ההרצאה נגד העישון חייב לציין שאהבתי
שונא סיגריות וכל מה שקשור בזה
זהר אוהב לקרוא אותו מאוד יש בו משהו מאוד מיוחד ומושיקו מקווה ששמעת אותו יום את המשחק ברשת ב´
אגב הסיפור שלך הזכיר לי משהו מעברי הלא רחוק כל כך, אבל בהזדמנות אספר עליו נתבקשתי לא לגדף להיות ילד טוב השתדלתי מאוד אבל חייב לציין שהמסרים שלכם מאוד מענינים אז ככה אני לא פנטום מייקי סקסופון אופימום סער סקסופון צופה ועוד.... אני חשבון נפש וזהו! אבל המסרים היו עסיסים מאוד
הנשים פה הכי סקרניות על זה הייתי נותן להם הרבה נקודות ליהי
טוב אישתי פה מזמרת מאחור חייב לזוז תשמעו לא יכול בלעדיכם עוד נשתמע
תראו אני לא כל כך רע תאמינו לי אני בסך הכל צופה בכם קורא אותכם כמו עוד כמה עשרות עיניים רק שלא כולם מגיבים כמוני מפחדים להיות מותקפים או שירגמו אותם באבנים