היי לכולם היי זאת אני - l u l u שיניתי שם משתמש ל- l u l i t a אז.... מקווה שתתרגלו
L l u l i t a New member 30/4/03 #1 היי לכולם ../images/Emo70.gif היי זאת אני - l u l u שיניתי שם משתמש ל- l u l i t a אז.... מקווה שתתרגלו
היי לכולם ../images/Emo70.gif היי זאת אני - l u l u שיניתי שם משתמש ל- l u l i t a אז.... מקווה שתתרגלו
T t u t i t New member 30/4/03 #2 כמו לי מהצופים.. לוליטה... ../images/Emo13.gif אל תדאגי...את לא כמוה
ל לופילהלה New member 30/4/03 #4 אבל חשבתי... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ש l u l u נשארת l u l u ......................
אבל חשבתי... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ש l u l u נשארת l u l u ......................
L l u l i t a New member 30/4/03 #5 נכון../images/Emo70.gif יש לי עדיין את השם משתמש הזה אבל אני יודעת אוהבת את השם החדש וחוץ מזה החתימה הייתה סתם חמודה..... לא ברצינות הבנת
נכון../images/Emo70.gif יש לי עדיין את השם משתמש הזה אבל אני יודעת אוהבת את השם החדש וחוץ מזה החתימה הייתה סתם חמודה..... לא ברצינות הבנת