היי לכולם...

סתם אור

New member
היי לכולם...../images/Emo61.gif

קוראים לי אור.. ואני חדשה בפורום הזה (לא בתפוז), אני בעוד שלושה ימים נוסעת לקורס בכדי להיות משצ"ית.... וחשבתי שזה המקום שאולי תוכלו לעזור לי... המדריכה שלי נתנה לי נושא כדי להעביר לתדרוך והוא מערת התאומים... חיפשתי עליה חומר באינטרנט, ומצאתי איך היא נוצרה... מה שוכן בה, תמונה,ואפילו את הסיפור שמאחורי השם... עכשיו אני כבר כמה ימים שוברת את הראש.. איך אני מעבירה את הנושא הזה... אם יש לכם עצה.. אני אשמח נורא... עכשיו.. המדריכה שלי אמרה לי שאני גם יעשה קבלת שבת... אז.. אם יש לכם רעיונות לשירים... או משהו נחמד שאפשר לעשות.. אני פתוחה לרעיונות.. (חשבתי להכין מס' שירים ולעשות שירה בציבור... של שירי שבת וא"י...) תאחלו לי בהצלחה.. ואם אפשר כמה שיותר מהר.... איי סי קיו-173966097 מסינג'ר- [email protected] וזה גם האימייל שלי... תודה רבה!!!!

כמה שאלות!

לאיזה מחוז את שייכת? דתיים או חילונים?! ועם כל הכבוד, אף אחד לא יתן לך להדריך על משהו, בלי שיתנו לך את חומר ההדרכה!

סתם אור

New member
אני מהחילוניים מהנגב...../images/Emo61.gif

אמ.. חומר הדרכה?? הם עושים את זה?? הם אמרו שאנחנו צריכים לחפש על זה חומר... ולעשות משהו מקורי...

אני אגיד לך מה..

זו הייתה ההדרכה שלי... ולי נתנו חומר, פשוט את צריכה לעמוד בכניסה למערה קצת לפני יש מקום טיפה מוגבה עם עץ, מאוד נעים לשבת שם... ולספר את הסיפורים... בצורה מעניינת ככל שאפשר, אני אררשום את הסיפורים טיפה יותר מאוחר..

Bassman

New member
זאת את... סיוון../images/Emo13.gif (או סיון... אני

לא בטוח)

זה סיון! ואני בת!

תיראי, ההדרכה שלי הייתה על היום הראשון, כך שלא משהו ידענו להדריך... אבל הנה כמה עצות: לספר את הסיפור בהתלהבות! לעשות פלקט שעליו מצויר כל הסיפור עם משהו מעניין כזה... לקחת "ניצבים מתנדבים מהקהל"(ואלו הן יהיו חברות שלך שעשיתם חזרות בבית) והן יספרו עם הצגה... מקווה שעזרתי...

סתם אור

New member
אופסי...../images/Emo61.gif

מצטערת על הטעות... וכן, העצות שלך עזרו... גם נפגשתי היום עם המורה שלי לשל"ח, שהוא גם במקרה המנהל של כל הפרויקט השנה, והוא נתן לי כמה עצות תודה בכל אופן.. ואם יעלה בראשך עוד משהו.. אז אני מוזמנת...

Spidi man

New member
הי הי מה קורה כאן??

היא משצית ממחוז דרום!!
לא לגנוב
סיון מתוקה, זה לא מחוז ת"א שנותנים הכל ביד ורק צריך לקרוא... אצלנו גם עושים הדרכות

סתם אור

New member
תודה באמת...../images/Emo61.gif

על קבלת הפנים החמה... (חוץ ממך סיוון, לך באמת תודה) אני קצת לחוצה מיום שלישי כי אני הולכת (מקווה) להפוך למשצ"ית ואני טיפה מתרגשת וקיוותי שתוכלו לתת לי עזרה.. אבל אם יש לכם בעיה אם זה שאני מנסה לחפש חומר.. אז אני לא יבקש מכם. תודה באמת!!! להתראות

Spidi man

New member
>>>

אור, לא הכל צריך להגיע לידיים, תנסי לשאול אנשים על קבלת שבת, אמרתי לך כבר את אותו הדבר. תנסי למצוא משהו שהולך לבית כנסת(ידיד, מישהו מהמשפחה, אפילו מהקורס עצמו!) ואיתו תדברי, אני בטוח שהוא מבין בזה. אני בטוח שלאף אחד כאן אין בעיה עם זה שאת מחפשת חומר, לא לי, ולא לסיון. לא כל הדרכה צריכה להיות כתובה בדף, אבל בהחלט כתובה בראש. בהצלחה בקורס אור

black hock

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

המממממ לא צריך לקוות זה לא כזה קשה
דוגרי כל מי שרוצה בסוף ניהיה מש"צ....

למעלה