היי לכולם!

nofar c

New member
היי לכולם!../images/Emo6.gif

היי לכולם! אני חדשה כאן בפורום הזה.. קוראים לי נופר ואני בת 18..אני כבר כמה פעמים נכנסתי לפורום וממש התלהבתי יש עוד הרבה בנות שאוהבות ריקודי בטן. אני רוקדת כבר 7 וחצי שנים ואני ממש ממש אוהבת את זה.אני אוהבת להופיע,את המוזיקה והכל.. זהו לעכשיו! יום טוב ואחלה סוף שבוע לכולן!!

באלאדיה

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

יופי שהתחלת לכתוב, עכשיו נוכל להכיר.. אז שבע וחצי שנים את אומרת - וואו, זה ממש מילדות. ממי את לומדת? מהמשפחה? מורות? את מופיעה באופן מקצועי? איפה? סליחה על מתקפת השאלות, אבל זה ממש מסקרן אותי, אני כבר מדמיינת אותך כילדה רקדנית. בהופעה בקיץ האחרון של הלן שני בענבל התארחה ילדה, לא יודעת בת כמה, ופשוט גנבה את ההצגה בביצוע של חביבי יא עייני - זה היה הדבר הכי חמוד שראיתי בחיים

nofar c

New member
תודה...../images/Emo140.gif

אז ככה..סיפרתי שאני רוקדת כבר מגיל 10 בערך..בדרך עברתי מלא מורות..רקדתי אצל אנאבל,ריקי צור,בסהרה סיטי ועכשיו כבר קרוב לשנתיים אני רוקדת אצל הלן סלח..אם אתן מכירות אותה..אני ממש אוהבת את הסגנון הריקוד החופשי שלה.. תמיד אהבתי להופיע בארועים משפחתיים.ובאמת אימצתי את זה שכל פעם שיש ארוע אז אני רוקדת שם..בהתחלה זה היה סתם ואז נוספו התילבושות והכל.. היום אני רוקדת בעיקר עם המורה שלי ולפעמים לבד בערבים מזרחיים..אני אוהבת לרקוד לחברות..(משפר את הביטחון העצמי שלי..=)) זהו בעיקרון...אתן כולכן..נשמעות לי ממש אחלה! עכשיו באמת נוכל להכיר..

למעלה