היי לכולם...

היי לכולם...../images/Emo54.gif

אני די חדשה כאן, קיבלתי הזמנה מ'פני בובה', ו... באתי! אני מלצרית ואם את רוצים לדעת מה אני מרגישה לגבי זה, אתם מוזמנים להציץ בקישור! חיוכים ואהבה לכולם...

גם אותי היא הזמינה../images/Emo9.gif

וגם אני חדשה..חחח צירוף מקרים מזעזע...חחח-או שלא..חח

ברוכות הבאות בנות!

וחתלתולית - כבר הבאתי קישור לפוסט המדובר שלך...

זה יכול להיות נחמד...

כמה שרשורים למטה תמצאי הודעה שכתבתי עם הקישור לפוסט (המעורר הזדהות) שלך. את מוזמנת לספר קצת מי את ומה את עושה בחייך...

Mip Mip

New member
לגבי הקישור...

ישראלים מזעזעים!!! לא מבינה למה אנשים טורחים לגרור את הילדים הזוועתיים שלהם לכל מקום?! חצי ממה ששילמתם על הארוחה הייתם משלמים לבייביסיטר... צרפתים, ד.א, לא פחות זוועתיים וקמצנים, והם נוסף להכל לא יודעים עברית אז לכי תתקשרי... מילצרתי בארועים תקופה קצרה, ואני לא אשכח את כמויות האוכל שהיינו זורקים בגלל העיניים הגדולות (מזנונים) וחושבים לעצמנו: כססאממק העוגת שוקולד הזו הייתה יכולה להשביע 10 מלצרים בהפסקה... שלא לדבר על החזה מולארד או האוסובוקו...

כ"כ מוכר...../images/Emo54.gif

לפני הצבא, עבדתי 4 שנים באירועים... הם רוצים כל מה שאפשר כי הם לא משלמים על זה, ומתנהגים כאילו הם קנו את המקום! וצרפתים? השנאה שלי, הם בסרט שכוווווווווווולם חייבים לדבר בשפה המגעילה שלהם ולא חשוב כמה הסברים שונים יתנו להם,,, לא יעזור! והם גם הכי קמצנים!!!!!!!

Mip Mip

New member
איכסה פרנסואזים!!!

את יכולה לראות פה מה דעתי עליהם... הלקוחות הכי מגעילים בעולם!!!!! את כל הקיץ הם הצליחו להרוס לי!!!

למעלה