היי לכולם

Vetinari

New member
היי לכולם ../images/Emo54.gif

הייתי רוצה לקבל תגובה בנוגע לכתב היד שלי במידה ותוכלו. הדף שצרפתי מחולק לשלושה חלקים כפי שאתם רואים: 1 - הכתב השמיש שלי ביום יום 2 - צורת כתב נוספת שלי שאני לא משתמשת בה ודי לא סובלת אותה אך היא קיימת 3 - הכתב הלועזי שלי. 4 - והחתימה שלי, שהיא ראשי התיבות של השם שלי ושם המשפחה שלי בסדר הזה, שהחתימה מופיעה בסוף כל פיסקת סוג כתב שונה. תודה חמודים

shamon51

New member
הי חמודה ../images/Emo3.gif../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif

הדף הזכיר לי את אבן הרוזטה
ובאמת חלק מהכתוב נראה כמו כתב חרטומים. הכתב הראשון והשני די דומים למעט הזווית הקיצונית ימינה בכתב הראשון. יש חדירה חזקה של אותיות בכוון שמאל "ציפורניים" בקצה ה "ת" נראה שאת טיפוס קשה שיכול למרר לאחרים את החיים וגם עם גישה קשה כלפי עצמו. זה נובע מהרצון הקיצוני שלך בהכרה וחברה. בצרוף הירידות המופרזות למטה זה בהחלט חריג. האם זה נובע מרצון נואש למשוך תשומת לב או בגלל חלומות (או מציאות) מינית ייחודית? רק לך הפתרונים ובעצם אולי כדאי להתיעץ בגרפולוג/פסיכולוג מקצועי שיעזור לך בשאלה מדוע את מנסה למשוך צומת לב בצורה נואשת כל לכך. האנגלית נראית מאולצת
שמעון

shamon51

New member
ועוד

יש לך ראש שעובד מהר מאוד וטוב מאוד בצרוף עם יכולת יצירתית גבוהה זה יכול להוביל אותך רחוק. הענין הוא כמובן לנתב את היכולת הזאת לכוון בונה וחיובי כרגע נראה שהיכולת הזו רק עוזרת ליצירת תסבוכת פנימית, וחבל... והחתול השחור ? מה בדיוק רץ לך בראש ? שמעון

ואם בראש מדובר אז לא קל לך למצוא

מי שיהיה אתך באותו ראש, ולאורך זמן, שיצליח לעניין, להקסים ולהפתיע עד כדי כך שתסכימי לוותר על המון כדי להישאר אתו. בהתרשמות את מלאת קסם והומור, גם עצמי, ערנית וקולטת המון רשמים וויזואליים ואסתיטיים ומתרגמת זאת לאמירות יצירתיות. יש מורל מרומם ואופטימיות וגם חן ותמרון להסיט בגמישות שיחה וקשר לנושאי היקף ורקע כדי להעביר את הזמן בידידותיות עם מי שסר חינו בעיניך. ציפיות גבוהות, התלהבות, אמונה שאולי הפעם זה שלך, בקורת ושנינות כנשק מסוים להתעלות מעל או להצדיק רוורס בלתי מובן. המוטיבציה מזינה התחלות בהיקפים משמעותיים ולפעמים זה הולך ודועך, משעמום, לכוון חדש. עד כאן רשמים מהמסך. אומנות ? משחק ותיאטרון ? ריקוד ?

Vetinari

New member
גם ל-SHAMON וגם לאודי

שניכם צודקים ושניכם כיוונתם למקומות הנכונים. לשימחתי ולעצרי :) ולא, לא הייתם קשים מידיי בנוגע לאינטרפטציה.

Vetinari

New member
אומנות - כן

ציור. אתה חושב ששינוי אופן הכתב/כתיבה יכול להוות חוויה מתקנת כל שהיא גם אם הקטנה ביותר?

shamon51

New member
הי חמודה ../images/Emo13.gif

ראי הספר של Vimala Rodgers cao Your Handwriting can change your life אייך כתב היד משנה את הגישה לחיים אפשר גם באתר: www.iihs.com בהצלחה, שמעון

Vetinari

New member
לרויטל ולכל מי שמעוניין ומתעניין...

ואני מצטערת אם אני קרציה :) הכל בגדר בקשה במידה והדבר אפשרי :)

shamon51

New member
הי חמודה ../images/Emo25.gif

האם את עדיין כותבת ביד שמאל
תסרקי דוגמא
תודה, שמעון

Vetinari

New member
אני לא יוכלה לסרוק דוגמא כי...

אני כבר לא כותבת ביד שמאל. מגיל 6 בערך הפסקתי לעשות זאת. אני חושבת שאם אני אנסה זה יראה זוועה :)

למעלה