היי לכולם

shanyz

New member
היי לכולם../images/Emo42.gif

הרבה זמן לא הייתי.. לא היה לי זמן.. מצטערת! מה שלום כולם.. ממ.. רציתי להגיד- מישהו שם תמונות למטה של הרגעים של הפיצוץ של אבא של דילן! תודה! זה ממש עצוב.. וגם שמו שמונה של ברנדה מחופשת ללוורן (?!) וזה היה כל כך יפה!! בבקשה שימו עוד תמונות ישנות ישנות.. מהעונה הראשונה!
אני הולכת עכשיו להוריד את הריוניין ולצפות בו! אני מתרגשת!!

shanyz

New member
ועוד דבר חשוב!!

פספסתי אשלשום את ג'רמיה!! כיוונתי את זה להקלטה אבל אבא שלי לא בכוונה לא ידע והעביר לי ערוץ!!!!! אני בשוק שפספסתי את ברנדון שלי!!! אתם חייבים בקשה לספר לי כל מה שהיה ולשים תמונות! בבקשה!!!

shanyz

New member
לא...מישהו פה כתב שברנדון

השתתף בתפקיד אורח!!! יוווו

גויבה

New member
היי שני מה נשמע?

באמת מזמן לא היית פה והגיע הזמן שתעני על הסקר השבועי באמת השבוע היה הפרק שברנדון הופיע בו בגרמיה והקלטתי אותו (העניין הוא שלא הספקתי לראות אותו עדין אבל אני אפרסם את תגובתי ברגע שאני אראה) ועכשיו לעניין אחר מישהו ראה ביום ראשון גרוס פוינט כי אם כן אז נאט הופיע שם ממש בסוף הפרק כשהם דיברו על המחלה הזאת (הוא וקוונטין) ולא נורא כלכך באיזה אזור את גרה???

shanyz

New member
חההה לא שמתי לב שנוח היה!

דווקא ראיתי... כאילו, גרוס פויינט.. תגיד לי מה היה בפרק. אממ אני גרה במרכז ת"א.. :S

גויבה

New member
קודם כל

זה לא נוח אלא נאט שהופיע בגרוס פוינט וזה היה ממש מתומטם כי הוא לא הופיע בכל הפרק ורק בסוף הוא דיבר על המחלה והפרק היה זה שהאנטר מקבלת תפקיד במחזה של אוליבר סטון (משהו כזה) ושהיא צריכה להשמין בשביל זה ובסוף היא לא מתקבלת ועוד משהו מעניין היום היה פרק ב18:00 של אבא חורג אמא חורגת שואלרי הופיעה בו והיא הייתה מזה צעירה (ומכוערת טוב לפחות לפי דעתי)!!!

למעלה