s h i r k u s h
New member
היי לכולם../images/Emo39.gif
ראשית, אני לא ממש חדשה, די סמויה פה, ונדמה לי שאף כתבתי פה פעם אחת, אבל חשוב לי לציין שכל הודעה של עזרה ותרומה לקהילה מחממת לי את הלב, ומוכיחה לי שיש עוד אנשים טובים בעולם. כל הכבוד לכם ותמשיכו בעבודה הטובה
שנית, אני עומדת להשתחרר עוד חודשיים, ולמרות שמתכוונת לעבוד, יהיה לי די הרבה זמן פנוי ורוצה למלא אותו בהתנדבות, בעבודה עם ילדים, לא מוגבלים כי זה קשה לי נפשית, אלא עבודה עם ילדים בסיכון וכו'. כחלק מהיותי פעילת חינוך יזמתי פרוייקט עם ביה"ח "שניידר" ועמותת "ילדים שלנו" ומדי שבוע נשלחים 2 חיילים שלי ובמשך חצי יום משחקים עם הילדים, קוראים להם סיפורים וכו', הפרוייקט יימשך אף לאחר שחרורי (והבהרתי זאת לסגן המב"ס שאני לא מוכנה אפילו לשמוע שהפרוייקט לא נמשך
). ובנוסף לכך, אני משמשת כמחליפה להתנדבות בביה"ח "שניידר" בימי שישי, אבל רציתי עוד משהו. אני גרה באיזור הרצליה ואני ללא רישיון נהיגה כרגע, כך שצריכה מקום שקל להגיע אליו עם אוטובוס וכו'. אשמח באם תעזרו לי ברעיונות למקומות/עמותות ללא רווח שצריכים מתנדבים
ראשית, אני לא ממש חדשה, די סמויה פה, ונדמה לי שאף כתבתי פה פעם אחת, אבל חשוב לי לציין שכל הודעה של עזרה ותרומה לקהילה מחממת לי את הלב, ומוכיחה לי שיש עוד אנשים טובים בעולם. כל הכבוד לכם ותמשיכו בעבודה הטובה