היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo39.gif

אני כבר זמן מה קוראת בפורום אך תשובות לשאלותיי אני לא מוצאת (אני לא מאשימה אתכם כי מעולם לא שאלתי..) איך היחס של החוק באירלנד בכלל ושל אירים בפרט לכל נושא של גאווה?... האם יש בדאבלין מצעד גאווה ?.. האם יש שם Gaybars? אני רוצה מאוד לטייל שם בסביבות מאי הבא עד אוקטובר ככה ... כי מבחינת נוף, אלכוהול, אתרים - זו ארץ שמושלמת בשבילי, השאלה אם יש סיכוי שאני אמצא נשים כמוני, שנמשכות לנשים?.. האם יש בפורום הומואים/לסביות שגרים באירלנד ויכולים לספר לי איך שם?.. וואו, הרבה שאלות .. אני מקווה שאני לא אפריע למהלך התקין של הפורום
שתהיה לכם המשך שבת קסומה
אליוט

ro99

New member
אירלנד! השמיעו קול! ../images/Emo124.gif../images/Emo203.gif

היתה לנו איזו אירית זמנית, אבל היא מזמן נעלמה. אולי תציץ ותראה. בנתיים אני אעשה כמיטב יכלתי לידע אותך במידע שיש בהישג ידי. כמובן שיש מצעד גאווה, והוא מתקיים בדיוק בתקופה שתהיי שם. ונדמה לי שיש באירלנד איזה לסבית אחת או שתיים... אם את מעוניינת לבדוק מצב עם איריות בשר ודם, ממליצה על אתר ההכרות והתקשורת הלסבי הידוע Pink Sofa סניף אירלנד (את יכולה להצטרף לתקופת נסיון קצרצרה חינם קודם, אבל לא ממליצה לעבור אח"כ לרישום חינם בלבד כי הוא לא מאפשר לך לעשות שום דבר יעיל). קישורים מצורפים.

למעלה