היי לכולם..

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
היי לכולם..../images/Emo3.gif

מה המצב? מזמן לא כתבתי כאן. יש לי הצעה לפתיחת שירשור חדש. כל אחד יציג את עצמו: שם,גיל,איפה מתנדב וכמה זמן. מה אתם אומרים? אני יתחיל איתי שמי אפרת בת 18 מתנדבת בשוהם כבר 5 שנים ועכשיו אני בשח"מ.

dpg

New member
או קיי נשמע נחמד

אני אסף ואני בן 17 וחודש ואני גר בתל אביב ואני מתנדב במרחב ירקון ממעלה משנה וחצי ועכשיו אני בבית ספר עדיין ומקווה להיות בשח"ם או איזה שהוא תפקיד משטרתי לא משנה איפה ולא הצבא יכול לחפש אותי......

רועי ב

New member
או קי נשמע נחמד

אני רועי ואני בן 16 וחתי בדיוק בעוד 8 ימים אני גר ברחובות ואני מתנדב במרחב שפלה מסוכות השנה מתנדב מ.א עד עכשיו ומיום חמישי הבא נוער

רעיון מבורך...

שמי: Kיציק בן: 23. גר: בכפר-חב"ד. מתנדב: מרחב שפלה. (מתנדב קלאסי וחובש של כיתת הכוננות)

or_k

New member
אחלה רעיון

אני אורון בן 17 וחצי מתנדב קלאסי בבסיס הנוער פ.מ. בבאר שבע ומתנדב כבר 8 חודש. נ.ב. (ואני לא מתכוון לנזק בניידת): אני מחכה לראות את תגובת המנהל שלנו לשרשור הזה כי עד עכשיו המנהל יחסית אלמוני.

or_k

New member
ולמי שתוהה:

פירוש השם פ.מ. זה אמור להיות פלוגה מבצעית שבעצם פעם היו מביאים מלא תפיסות והיום העיניינים נרגעו קצת.

מתנדב

New member
גם לדעתי זה אחלה רעיון....

אז ככה שמי שי גיל 26 מתנדב בלכיש.

ofirgaon

New member
OK

אופיר, בן 18, מתנדב במרחב ירקון- בסיס הפעלה נאות אפקה

TomerMor

New member
או קיי.. והנה אני -

בן 24, מתנדב כשוטר תנועה במתנ"א מרכז. אחלה מקום, אחלה אנשים, ועבודה מאוד מעניינת ומגוונת. אבל נראה לי שזה רק לאנשים אחרי צבא - כלומר שוטרים במדים, ולא משא"ז נוער.

מתנדב

New member
אתה לא חייב להיות בצבא.....

בשביל להיות ביח"מ, (ומי שביח"מ מקבל מדים).

אילתיKLE

New member
שלום לכולם../images/Emo150.gif

שמי רועי בן 25, לשעבר מפקד מתמי"ד מג"ב באילת, כיום שוטר סיור באילת. (למרות שכיום אני לא מתנדב התנדבתי מעל לשמונה שנים).
היי דרומה לאילת

Darewolf

New member
אהלן

אניא אורי, אני מתנדב כבר חודשיים שלוש במשאז, אני בן 16 וחצי ויש לנו מחלקת נוער פה בתל מונד שאם אני לא טועה נחשבת כחלק ממרחב שרון.

alexfu

New member
רעיון טוב

אני אלכס בן 17.5 מתנדב במשא"ז קלאסי פרדס חנה

מתנ"א מרכז = צומת בית-דגן?

ודרך אגב. למה לקחת מקצוע של מנייאק? אם יש שוטרים שאני שונא. זה מתנ"א. עוצרים אותך עם אור כחול במהלך פעילות. אתה יוצא עם אפוד זוהר, עם נשק עם קשר, והמאנייק התורן מבקש ממך ´דו"ח סיור´ חתום ומוכן. חבל שלא היה לי אומץ לבקש ממנו תעודת שוטר, כי הייתי חוטף דו"ח על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, וקנס על כלום. (כמו שאני מכיר את החראות ממתנ"א זה מה שהם היו עושים לי) אחי, אם אתה רוצה באמת לתרום. עזוב אותך מלהסתובב עם הכת רוצחים שיורים בילדים בני - 4 ודופקים רפורטים ומשתוללים כמו זבלים. אם יש אגף במשטרה שצריך לעבור שיפוץ ממסד ועד טפחות זה מתנ"א. אני בכלל בעד לסגור אותו. ולהעביר את התקציב שלו למשטרה הכחולה הרגילה, שהיא תטפל גם בתנועה.

TomerMor

New member
אין לך מושג ירוק..

מתעלם לרגע מהמקרה המצער של המתנדב שירה. מתנ"א = משטרת התנועה הארצית. אני מאמין ומקווה שהרגלי הנהיגה הפאועה פה בארץ יתחילו להשתנות!! הידעת שבעקבות אכיפת חוק החגורות ניצלו חיי הרבה אנשים?? ואגב, אני דווקא לא מאלה שנהנהים לדפוק דוחות, אבל כשאתה תופס איזה אדיוט ללא רשיון תקף, ללא טסט, ללא חגורה, נוסע בגילופין, וכו´ ... יו נואו דה רסט.. ואגב, אם כל כך חורה לך קטע התנועה, סתם לידעתך - משטרת התנועה הארצית הפכה בעקבות האינתפאדה האחרונה לחומת מגן בכבישים - שכן היא היחידה שנעה באופן סדיר בכבישי ישראל.. שלא לדבר על ההתרעות הבטחוניות הרבות - שבעקבותיהם משטרת התנועה הפכה פחות ל"תנועה" ויותר ל"בטחון".

ישראל26

New member
המתנדבים של מתנא עושים עבודה ברוכ

המתנדבים של מתנא מרכז על כל שלוחותיה (שפלה שרון תא ועוד ושאר מתנדבי התנועה בארץ עושים עבודה ברוכה , בטיפול בתאונות דרכים ולכמו שאמר הבחור - אף מטפלים באירועי פחע רבים - ואירועים פלילים הגולשים מתוך הערים באיזורם . אני אישית לא הייתי פותח את חרצובות לשוני על מתנדבים אחרים בכל תחום (כמו שישנם כאלה לצערי שעושים כאן )מדובר באותה משטרה להזכירכם , כל אחד עושה עבודת קודש בתחום שמעניין אותו , ואני לא חושב שיש מה לקלל בפורום מכובד זה שוטרים או מתנדבים בתחומים אחרים . לגבי דוחות תנועה - ברוב המקרים ואם לא מדובר בעבירות המסכנות חיי אדם - שוטרים לא ירשמו דוחות למתנדבים (ודי ברור להיפך ) אלא אם כן אותו מתנדב רק מחזיק בתעודה כמה שנים טובות ולא עשה בה שימוש כלל אך מבקש הקלות "בגלל היותו מתנדב " (וקל מאוד לבדוק גם בקשר ובאמצעים אחרים לאיזו יחידה שייך המתנדב ואם מישהו מכיר אותו ) או עשה עבירת תנועה שהיא מסכנת חיי אדם און שטות רצינית והשוטר לא יכול להבליג . יש לי חברים מפקדי צוותים של מתנדבים במתנא , והם עושים יופי של עבודה ומטפלים גם באכיפה , מניעה וטיפול בתאונות דרכים שאני לא מאחל לאף אחד לראות את התוצאות שלהם - ואלו שעושים זאת -עושים זאת מכל הלב על חשבון הזמן הפנוי שלהם לא רק בגלל האקשן שבדבר אלא גם בגלל המטרה . אז תתנדבו תשקיעו תעזרו כל אחד בתחומו ואל תקללו ותקטלו אחד את השני ...

איתי 17

New member
אז ככה,

שם" איתי, גיל: 17 איפה מתנדב: מרחב ירקון, וכמה זמן, שנח ושלוחה שחודשים

רעיון מבורך אז אני

זקן אולי? 41 במשך תקופה של 4 שנים מתנדב מתמי"ד {סיירות דרום השם שלהם בזמני} ובמשך שלוש שנים ממקמי ימ"ער ומפקד הימע"ר{סק"מ} והיום אחרי השעיה {שלא באשמתי.וזה בדוק} אני בקלאסי. ואין כמו הקלאסי}
זהירות מח"ש מאחורך
||

Leli

New member
אויש,גם אני רוצה!

קוראים לי אילת,אני בת 20 ועושה שרות לאומי, אני מתנדבת בנוער של בסיס זמנהוף במרחב ירקון והצטרפתי גם לגבעת זאב בשבוע שעבר(בשביל הקורס יח"ם)

למעלה