היי לכולם........

היי לכולם........../images/Emo25.gif

היי לכולם... מה שלומכם מה העיניינים?? רק רציתיי לעודד אתכם שתמשיכו לכתוב כאן בפורום ולא לשכוח שהאלבום יוצא אוטוטו ויהיה לכם המון על מה לדבר... ולא לשכוחח לראות אותנו בריח מנטה... והדבר הכי חשוב שלא תשכחו זה שאנחנו מתותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליכם..... באהבה גדולהה וענקית הילה הלוי.

הילוששששששששששש

ממצבב בובה? איך הולך??? מתהה עליךךךך וואי אם קרן ומעיון רואות את זה הן מתעלפות.. ככה שהן לא יכתבו פה חחחחחחחחחחח אוהבתותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טל

הילהההההההההההההההההה

לכחקלךרןםפקןםר894לחראןם4וגחןא9ןגסלרןםקן5םגלןםפ59גדלר3קןרםק9ךש'ן49ן'ן9דרל9ןכםןדדקחםםםקקן5גדרחרחלןרקטוקי57חלרדשודחרןורקלחךראוחכרלךאלעחירכערחלאעירחלכעטחיכחלעיכמיעכעמכנעיחגעגיכעעעעעעעעעעהההההההצמדזיורוכןםיגחבהנזססססססססס אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה

קרן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שיט היא מתה :\\ וואי ומעיון הקורבן הבא.. לאאאא אני לא אתן לזה לקרותתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאא אני צריכה אותכן!!! אבל אתן צריכות את הלוי.. אוקיי.. אז כנראה שמעיין תכנס בשניה הקרובה

הילהההההההההההההההההההההההההההההההה

צריכה נשימההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ayala 13

New member
הילהההההההההה

אאאאאאאאאאאאההההההההה מעודדת אותנו להמשיך לכתוב בפורום
אנחנו לא ננטושששששששששששששששששששששששש מושלמת
[יש לי יציאות היום אז אל תבהלו]

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין לי אוויר..!!!!!!!לרקךענטןםרק'אכע9לןם3רב8;3עירןמצןג4יקעכט8גחק2צלצכ[פ2קצתכצ הלפ מייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד!!!!!!!!!! היליייייייייייי את מדהימהההההההההה!!!!!!!!!!אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רמקחלךעונדגחלהנגחדםיע372ר6237809רורןגנמבסוחלק3יכוגב8934טכימתבגד

למעלה