היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo24.gif

מה שלומכם חברים יקרים? צר לי שממש מזמן לא כתבתי. התקופה האחרונה היתה ממש עמוסה ולא היה לי כמעט זמן, ובנוסף לכך המחשב שלי שבק חיים, כך שאני לא יכולה להתחבר כשאני רוצה... ואני תלויה בקפה אינטרנט... בכל מקרה רציתי שתדעו שהתגעגעתי ואני מקווה שכולם חשים בטוב שיהיה לכם שבוע נפלא ומקסים אוהבתתתתת ר´

jess ועוד

New member
אוהו אורחת

שלום לך מהדרום הרחוק אתם שם ממש בעולם אחר ארץ השמש הניצחית פה יש הרגשה שכולם עם האף באדמה מה איתך בכלל ואיך מצב הרוח ???

אהלן ג´סי ../images/Emo24.gif

ממש בעולם אחר אנחנו פה - חבל על הזמן חחחח
הייתי עמוסה בעבודה, וסיימתי לעבוד בעבודה האחרונה שבוע שעבר. שבוע הבא אני מתחילה קורס לעבודה חדשה - ואני ממש מאושרת. רק שאין לי מכעט זמן והמחשב מושבת. אבל אתם אצלי במחשבות ובלב - תמיד!!! מה איתך? מה חדש? ואיך מצב הרוח אצלך? שיהיה לך המשך יום נעים ושבוע נפלא ר´

jess ועוד

New member
איזה כיף

התחלות חדשות זה תמיד כיף המון הצלחה אצלי בסדר גודלים מצב הרוח נכון להיום שואף ל-0

ג´סי - מקווה שהיום טוב יותר...

התחלות חדשות הן בהחלט כיף אבל ל-ח-ץ עצום מצד שני... כבר ראית איך אני... מקווה להשתלב בצורה טובה אני יודעת שאני אעשה ממש ה-כ-ל כדי להצליח ומקווה לא להיכשל - כפי שהיה איתכם מקווה שמצב רוחך יעלה ויהיה עצום קבלי
גדול ממני ר´

ניקולי

New member
היייייייייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

מה את עושה כאן בשעה כזאת?? הכל בסדר איתך??? מה קורה?? את מתרגשת לקראת מחר??? נשמה אני מאחלת לך המון המון הצלחה!! ניקול*

למעלה