היי לכולם מה עם מפגש מעריצים בקרוב?? :)
ו ולנטינו לוי New member 30/12/05 #2 היי נטעלי../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif מפגש מעריצים לא יהיה בקרוב אני מחכה ליציאת דיסק חדש בשביל לעשות שוב מפגש
היי נטעלי../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif מפגש מעריצים לא יהיה בקרוב אני מחכה ליציאת דיסק חדש בשביל לעשות שוב מפגש
ש שרית7 New member 30/12/05 #3 הי נטעלי ברוכה השבה יש מצב לארגן לכם מפגש נוסף עם גלי אבל זה יקח קצת זמן לא יותר מדי. כי היא בימים אלה מאוד עסוקה עם צילומים לתכנית טלויזיה היא מצלמת ממש יום יום. יש הרבה חדשות
הי נטעלי ברוכה השבה יש מצב לארגן לכם מפגש נוסף עם גלי אבל זה יקח קצת זמן לא יותר מדי. כי היא בימים אלה מאוד עסוקה עם צילומים לתכנית טלויזיה היא מצלמת ממש יום יום. יש הרבה חדשות
נ נטעלי4 New member 30/12/05 #6 ../images/Emo6.gif גם אני התגעגעתי מאוד מאוד!!! אתם חסרים לי מאוד!! שירן אלירן שרית וכולם מה חדש עם גלי שלנו?? ואני אשמח למפגש כמובן אחרי צאת הדיסק
../images/Emo6.gif גם אני התגעגעתי מאוד מאוד!!! אתם חסרים לי מאוד!! שירן אלירן שרית וכולם מה חדש עם גלי שלנו?? ואני אשמח למפגש כמובן אחרי צאת הדיסק
ו ולנטינו לוי New member 30/12/05 #10 את מוזמנת לראות../images/Emo56.gif מה חדש איתה בסיכום השנתי שהכנתי היא הולכת להנחות תכנית נשים בהוט, שתעלה בפברואר. ובנוסף משתתפת בתכנית ריאליטי שתעלה בקרוב בערוץ 2
את מוזמנת לראות../images/Emo56.gif מה חדש איתה בסיכום השנתי שהכנתי היא הולכת להנחות תכנית נשים בהוט, שתעלה בפברואר. ובנוסף משתתפת בתכנית ריאליטי שתעלה בקרוב בערוץ 2
ו ולנטינו לוי New member 30/12/05 #11 כן, רק יותר מהר../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif ככה נעלמת לנו, ושכחת אותנו שכחת שאת דרכך התפוזית התחלת כאן?
כן, רק יותר מהר../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif ככה נעלמת לנו, ושכחת אותנו שכחת שאת דרכך התפוזית התחלת כאן?
W willo1 New member 30/12/05 #12 חמוד איך בדיוק אני אשכח?! הוו לעולם לא אשכח שאת דרכי התפוזית התחלתי מפורום גלי עטרי שלא לדבר על בחור בשם אלירן שעזר לי רבות
חמוד איך בדיוק אני אשכח?! הוו לעולם לא אשכח שאת דרכי התפוזית התחלתי מפורום גלי עטרי שלא לדבר על בחור בשם אלירן שעזר לי רבות