היי לכולם

בת אדם22

New member
היי לכולם../images/Emo24.gif

תראו, רציתי לפתוח פורום חדש לבלוגים בלי שירוש עידכונים וכאלה בלי פירסום בלוגים, כי זה סתם מאבד את הטעם, אבל אז ראיתי את הודעת הפתיחה של איה המקסימה.. אז יש לי הצעה בואו נתחיל להחיות את הפורום הזה בדברים אישיים, כמו שאנחנו מגיבים אחד לשני בבלוגים נדבר כאן על הכול, על דברים שמחים ועצובים נעביר את האנשים שהכרנו לפה, יהיה שמח...
מי מצטרף? (מקווה שלא העלבתי אותך איה)

איה@

New member
בת אדם היקרה

לפורום הזה יש מטרה. והוא בהחלט לא נועד ל"נעביר את האנשים שהכרנו לפה, יהיה שמח".... בטח ובטח לא כדי לאכסן תמונות כמו שאני חושדת שהיתה הסיבה האמיתית לשירשור, ולכן מחקתי אותו. אני יותר מאשמח אם תתגבש כאן חברותא ויהיו שיחות בנושאים שונים, רק שהיה מקובל ובעיקר מנומס יותר - אם לפני שהיית משנה את מהות הפורום כאן - היית מתייעצת איתי קודם. אני מקווה שלהבא תנהגי כך. תודה
איה (שעדיין מנהלת את הפורום כאן)

בת אדם22

New member
איה יקרה

ממש לא התכוונתי להעליב אותך, ואין לי שום סיבה להשריש פה תמונות ככה סתם, יש פורמים מתאימים לכך, בסך הכול רציתי להעביר אנשים לכאן בהתחלה וככה ליצור דיונים... בכלל לא ניסיתי לשנות מהות רק רציתי שהיו פה יותר אנשים ולא רק עידכונים חשבתי שהפורום הזה מתאים לכך, כנראה שטעיתי סליחה שדהפרעתי לך זה לא יחזור שנית סליחה גילי (שלא התכוונה לנהל פה פורום) ואשמח לפחות שתמחקי את כול ההודעה שלי מהפורום, אם מחקת את כול השאר.

למעלה