היי לכולם

shirakl

New member
היי לכולם ../images/Emo24.gif

בעקבות לחץ אדיר של בגרויות שתקף אותי לאחרונה, החלטתי להשעות למספר שבועות את העדכון השבועי
הסיבה היא שישנם ימים רבים שאני לומדת מחוץ לבית, וגם כאשר אני בבית אני בלחץ אדיר של זמן, והעדכון השבועי הוא עבודה קשה מאוד עבורי
בעוד כשבועיים וחצי אני מסיימת את כל הבגרויות, ובכלל את ביה"ס, ואז העדכון השבועי יחזור בגדול - מילה שלי
זאת אומרת, שסה"כ יהיו לנו שבועיים (כולל הנוכחי) ללא עדכון שבועי, וזה ממש לא נורא, נכון
מקווה שתסלחו לי ותקבלו את העניין בהבנה
וכמובן - אם יש מישהו שמעוניין להרים את הכפפה ולהעלות עדכון שבועי היום ובסוף השבוע הבא במקומי - מוזמן לכתוב לי מסר אישי ואני אודה לו מאוד
שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא, ושוב תודה על ההבנה

לא סולחייייייים../images/Emo70.gif

חחחחחחחפ...סתם סתם נשמה.. ברור שזה בסיידרר

love amor

New member
ברור שסולחים!

איזה סיוט עם הבגרויות האלה בטח...
ד"א מי מתנדב לעשות סיכום שבועי?

shirakl

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

אני מאוד מעריכה את ההבנה שלכם

../images/Emo41.gifהמונמון בהצלחה../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אל תדאגי שירה בסוף הכל יגמר ותהיי פנויה חודשיים שלמים
ואז אולי נוכל לארגן גם איזה מפגש פורום קטנטון.....
אני ערמומית
חחח סתם סתם. באמת בהצלחה לך

shirakl

New member
תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

ולמה רק חודשיים
יש לי 4 חודשים
למרות שבעיקרון אני מתכוונת לנסוע קצת ולבלות, אז בטח בסופו של דבר לא ישאר לי המון זמן פנוי
אבל אני בטוחה שנצליח לארגן מפגש פורום, אל דאגה

MrJacKasS

New member
הלוואי?

הכל תלוי בכם. "אם תרצו אין זו אגדה"
אנחנו בפורום חברים, 259 (פרסומת סמויה?) עורכים עכשיו מפגש ראשון. קצת קשה להחליט, אבל בסוף נגיע להחלטה איפה ומתי. ככה יהיה גם כאן, אני מקווה, אם הרוב כאן רוצים להיפגש. אפשר לעשות בחופש הגדול הבא וקרב עלינו לטובה :)

../images/Emo41.gifלא התכוונתי לחודשיים שניים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יצא לי בטעות עם 2 יודים י'-י' זה היה מאמור להיות חודשים......

למעלה