היי לכולם..

היי לכולם..../images/Emo24.gif

שאלה לי..לגברים קרה שיש מצב שאם בחורה יוצאת עם האקס
שלה המון זמן, הוא מביא אותה למפגשים עם המשפחה שלו
וכשהם יוצאים לנפוש יחדיו בצפון הוא מכנה אותה לפני החברים כשהם שואלים אותו עם מי הוא יטייל "החברה שלי"
והם עושים בקיצור הכל ביחד ממש כמו חברים לכל דבר מגיע הרגע שהבחורה באמת רוצה לדעת איפה היא עומדת אז היא שואלת אותו האים הם חברים או לא מבחינתו? (מהסיבה הפשוטה שהיא חולה לו על התחת ומה שהוא משדר לה זה שהוא גם חולה על שלה..) והבחור אומר לה שטוב לו ככה בלי הגדרות מה הבחורה אמורה להבין מזה

אמממ.... שטוב לו ככה ../images/Emo35.gif

אישית, זה לא היה מפריע לי. כל הקטע של ה"הגדרות" די מיותר מבחינתי. אין לי חלומות על "בעל", וחתונה, ושמלה לבנה... מבחינתי - אפשר לדלג על עניין החתונה ולעבור ישר לילדים...

zappod

New member
Go for it

זבי את ההגדרות וראי את המעשים בפועל. לעיתים קשה לומר את המילים בקול רם אך המעשים אומרים הכול. בהצלחה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה אומר שהיא מתאימה לו

בתור ברירת מחדל. כל מי שתנסה לפרש את הסיטואציה אחרת עושה זאת על אחריותה האישית ותאלץ בשלב זה או אחר לשאת בתוצאות.

../images/Emo42.gifלדעתי

הבחורה אמורה להבין - שאין צורך בהגדרות , היא צריכה להבין ממה שהוא משדר לה , ואיך שהוא מתייחס אליה כיצד הוא מרגיש כלפיה ולהנות מזה עד הסוף .

זרקי אותו כמה שיותר מהר

ותני לו לחזור בזחילה אינדיאנית שפוף ומושפל! הוא מכין לעצמו תרוצים ליום שתתפסי אותו בוגד, ואז הוא יגיד שהיחסים שבינכם לא מוגדרים אז למה את מתלוננת? אם לא תתאימו את ההגדרה למציאות בשטח רק את תפגעי.

לימור1976

New member
אני בעד !! (מנסיון)

הוא מכסה את התחת שלו למקרה שתתפסי אותו בבגידה.. או, יותר גרוע מזה.. הוא איתך (מה יותר טוב מזיון קבוע בהישג יד ?) אבל מחפש בינתיים משהו "יותר טוב" וברגע שהוא ימצא המצפון שלו יאפשר לו לנפנף אותך, כי הרי לא היה בינכם שום דבר רשמי.

למעלה