היי לכולם!

תודה ../images/Emo24.gif

אני כבר קיבלתי את התעודה שלי. לא שמעתי על הסטיגמה הזאת על חברי הנוער העובד והלומד, אבל אני לא מתנשאת.דרך אגב, לא שמעתי על האיגוד שלך.

adipo

New member
תגובות

קודם כל, בקשר לעין חרוד, רק לשם הבהרה- הם לא באמת נפרדו בגלל השם (אם במקרה חשבת שהבחור שכתב את זה כתב ברצינות). הם התפצלו מטעמי אידיאולוגיה, וישנם עוד מספר קיבוצים בארץ שיש להם איחוד ומאוחד (אשדות יעקוב למשל). בקשר למה שאמרת על הנוער העובד והלומד- אני לא יודעת מאיזה קן החברה בבי"ס שלך, אבל אל תכלילי בבקשה את כולנו כמתנשאים- תודה! ואני דווקא כן שמעתי על האיחוד החקלאי ויש מולי ישוב שנקרא "שבי ציון" והם חלק מתנועת הנוער הזאת. עוד משהו? לא כרגע... יום טוב וחג שמייח עדי "חברת מופת בישראל ביחד נקימה!"

TIS

New member
אני גר באיזור...

ואם מישהו \ מישהי חשב\ה שכתבתי את זה ברצינות, אז שידעו שכתבתי את זה בצחוק, כפי שכתבו בהודעה אחרת בשרשור הזה...

היי לכולם!../images/Emo24.gif

אני חדשה בפורום הזה. קוראים לי ילנה, אני בת (כמעט) 15 ואני מפ"ת. בשבוע שעבר יצאתי למחנה מדצ"ים של מדצ"ים מפ"ת ביישוב מעיין חרוד בצפון. הכל היה מה-זה אחלה: החבר´ה, המדריכים, הפעילויות. למי שיש לו מחנה החופש, אני ממליצה בחום לצאת. זה אחלה בילוי לחופש. שבוע בלי ההורים, ומקבלים ממנו המון.

TIS

New member
מעיין חרוד? את בטוחה? לגמרי?

אין ישוב שנקרא "מעיין חרוד". עם זאת, קיים מעיין הנקרא "מעיין חרוד" ועל שפתו נמצא יישוב שנקרא "עין חרוד". למען ימנע בלבול בעתיד, תושבי עין חרוד החליטו להוסיף את המילה "מאוחד" לשם היישוב, וכך נוצר היישוב "עין חרוד מאוחד". משום מה, השם לא התחבב על חלק מהתושבים, והם הקימו יישוב נוסף צמוד ל"עין חרוד מאוחד". הם בחרו בשם המקורי "עין חרוד איחוד", ומאז קיימים שני "עין-חרודים": "עין חרוד איחוד" ו"עין חרוד מאוחד". קיבוצניקים, לכו תבינו...

למעלה