היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo24.gif

מה קורה אנשים?? התגעגעתי!!
טוב אז ככה, כמו שאתם יודעים התגייסתי לפני כחודש ובגלל זה לא יוצא לי לבקר פה הרבה כמו פעם.. שבוע שעבר בחמישי סיימתי טירונות בטכני (ליד חיפה) ויצאתי לחמשוש והספקתי לקרוא פה כמה דברים ועד שרציתי לכתוב משו האינטרנט עשה בעיות והתנתק.. השבוע חזרתי לבסיס והיה לי שבוע מיונים לקורסים של הטכני בחיל האויר.. הוציאו אותנו אתמול לרבעוש וקפצתי להגיד שלום :) בגדול היה נחמד ולא פשוט בטירונות וזאת חוויה חד פעמית בחיים, עברנו המון אבל הגעגועים לבית ולאזרחות גם משפיעים.. עם הזמן נתרגל ב"ה ויש מצב שלא אשאר שמה ואעבור לתפקיד שיאפשר לי לבקר בבית יותר וגם פה יותר מן הסתם.. אבל מי שחייל מביננו יודע ששום דבר לא בטוח בצבא אז נראה מה יהיה בשבוע הקרוב.. בכל אופן במהלך הטירונות צביה עדכנה אותי ששרית הוציאה שיר חדש "מקודשת" ורק ביום שישי האחרון זכיתי לשמוע את כולו.. קודם כל מזל טוב לשרית והצוות ובהצלחה עם האלבום החדש שייצא החודש ב"ה אם הבנתי נכון
.. יש לי הרבה פערים להשלים.. דעתי על השיר- שיר יפה, מזרחי, מקפיץ, וכמו שהבנתי כבר הספיק להפוך ללהיט ואני מאוד שמח על כך ועל כך ששרית חזרה למזרחי ומחכה לראות איך זה ייצא באלבום כולו אבל תאמת השיר לא הפיל אותי ולא אהבתי את הדיבור שבתחילת השיר כי שיר זה שיר ודיבור לא יתפוס באף שיר בכלל של כל זמר, אבל ככל ששומעים את השיר יותר הוא יותר יפה ויותר ממכר ואני אשמח מאוד מאוד לשמוע שהוא כובש את כל מצעדי הפזמונים ויסחרר את המדינה
אז זהו, עכשיו אשלים קצת פערים מפה ואגיב על מה שיתחשק לי..חח
סופ"ש נעים ומהנה לכולם ולשרית כפרעלייך

למעלה