היי לכולם

היי לכולם../images/Emo206.gif

מה שלומכם הייתי רוצה לשמוע ממכם קצת על התהליך שאתם עוברים אני פונדקאית באמצע הדרך על סף יאוש.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

בפורום שלנו גולשות גם פונדקאיות וגם אמהות מיועדות, שתפי אותנו במה שעובר עליך ואני בטוחה שתמצאי כאן הזדהות, תמיכה ושיתוף. שבת שלום

ברוכה הבאה ברכה ../images/Emo140.gif

אני אם מיועדת ובמהלך התהליך עברנו גם עליות וגם מורדות... את מוזמנת לספר לנו באיזה שלב את ובעיקר ממה נובע הייאוש (המתנה לודעה, לקליטה, או חו"ח יחסים עם הזוג...) בכל מקרה אם תקראי קצת אחורה בדפי הפורום תוכלי להבין שהגעת למקום שהוא חם ותומך
שיהיה לך שבוע טוב

ליאת sbn

New member
שלום אימא של מורני ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני השמח לקבל שוב את מס' הטלפון שלך מאחר שכבר שלחת לי אותו למייל האישי שלי ולא קיבלתי אותו . אני השמח מאוד לצור איתך קשר ולדעת קצת יותר על כול התהליך שאני הולכת לעבור .
ליטאת בן איזגי .

שלום אמא של מורני

אני כרגע בשלב של ההמתנה להחזרה הבעיה היא שכבר עבר 7 וחצי חודשים מאז שהיינו בוועדה ועדיין אין כלום וכל פעם מסיבה אחרת ואני כבר מתחילה להתייאש. איך היה אצלכם כמה זמן נדרש לכך ? ספרי לי בבקשה.

מיקי1212

New member
ברכה משמים יקרה

זה באמת נשמע הרבה מאוד זמן
אבל אני מניחה שהזוג הרי גם מאוד מאוד רוצה ויכול להיות שיש סיבה לדבר ? הרי לצערינו דברים יכולים להסתבך ... לפעמים עוצרים טיפול בגלל חשש לגירוי יתר בגלל הורמונים מאוד גבוהים, לפעמים אין מספיק תגובה ומפסיקים את הטיפול, אולי הסנכרון היה בעייתי, שלא נדע לפעמים עושים טיפול ואין עוברים להחזיר ולאחריו מומלץ הפסקה ... אולי צירוף מקרים מסויייט של כמה דברים
ברכה משמים, אני כל כך יכולה להבין את התסכול שלך והיאוש, יחד עם זאת אני ממש מחבקת אותך ומבקשת שתקחי עוד מעט אויר, עוד קצת .. שתהיה שם בשביל הזוג אני בטוחה שהם צריכים זאת ממך
מאחלת לך החזרה מהירה
| והכי חשוב שיהיה בהצלחה
אם תרצי לשתף לגבי העכובים אז אנחנו כאן בכיף בשבילך

שלום מיקי1212

את פונדקאית או מיועדת? באיזה שלב את בתהליך?ואיך היה אצלכם מהתחלה?

מיקי1212

New member
הי

אני אם מיועדת (מוזר לכתוב "אם") בשלבי ההמתנה לועדה אבל אנחנו אחרי המון המון טיפולים ואני לצערי די מומחית בכל עניין האמת שהתקופה שאת מתארת באמת ארוכה אבל שוב לא יודעת את כל הרקע מחזיקה אצבעות ששהחזרה הזו כבר תבוא !!! ושוב אם את רוצה לשתף יותר בסיבה של העיכובים, אז בכיף ככה אפשר יהיה לדעת אם מדובר בסיבות אובייקטיביות או שלא בנתיים שולחת לך

ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif החם

הגעת למקום הנכון,כאן תוכלי למצוא אוזן קשבת,ולפתוח כל מה שעל ה-

ברכה משמים, החזיקי חזק ../images/Emo24.gif

ראשית, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו, שנית - שבעה חודשים הם באמת הרבה זמן. אולי את יכולה לשתף אותנו בסיבות לעיכובים, האם זה קשור לסינכרון בינכן? או סיבה אחרת? בכל מקרה, סבלנות היא שם המשחק, וכולנו יודעות מקרוב מאד עד כמה קשה לגייס אותה... החזיקי מעמד, ואני מאחלת לך מכל ליבי שבקרוב יתחילו הדברים לרוץ והופ - להריון וללידה מיוחלים. המון הצלחה!!!!

ברכה משמים../images/Emo140.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום התומך שלנו
אני מבינה את התסכול ואת הייאוש מאי ההצלחה עדיין
אני בטוחה שגם את וגם הזוג שלך מבואס מאוד....אבל, זה לא אומר שלא תצליחו בקרוב.
מה שכן אפשר לנסות זה- להחליף פרוטוקול או אפילו רופא או לעשות בדיקות יותר מקיפות . גם אני שואלת את עצמי- איפה קונים סבלנות?
מאחלת לכם הצלחה בקרוב ודווקא עכשיו שהכל נראה קשה אז מומלץ מאוד להדק את הקשר עם הזוג, לעשות הכל שהקשר יהיה טוב ותומך כי זה תהליך משותף של שלושתיכם והצלחה משותפת. בהצלחה

למעלה