היי לכולם

candyheart

New member
היי לכולם../images/Emo203.gif

טוב,לא הייתי פה המון זמן.ואני מרגישה שאני חייבת לכם הסבר. תסלחו לי אם ההודעה דרמתית במקצת(הרבה),ושאני נוגעת בנושא רגיש,אבל אני צריכה להוציא את זה: הסיבה שלא הייתי זה לא בגלל שהייתי עסוקה או בחו"ל או משהו כזה. זה פשוט שלאור ההודעה של קווין,אני לא יכולתי להביא את עצמי לכתוב שום דבר.לא רציתי בכלל להתעסק איתם ולשמוע אותם או שום דבר אחר,כי זה רק היה עושה לי רע. אני מרגישה לא בסדר ומעריצה רעה,כי במקום לתמוך בהם ולהיות איתכם בפורום,אני העדפתי להתעלם.אז אני מצטערת. עכשיו,פעם ראשונה שאני מדברת על הנושא הזה: אני עדיין לא מוכנה ולא מקבלת את ההודעה הזאת.לא רק בגלל שאני לא רוצה שזה יקרה,זה פשוט לא הגיוני...למה? קווין תמיד נראה כל-כך נאמן ללהקה. הוא באמת היה האחרון שהייתי מתארת לעצמי שאי-פעם יחשוב אפילו לפרוש מהלהקה. הוא אמר,ביחד עם כולם,שהם נכנסים להקליט אובום נוסף. ומה שהכי הרס אותי,ועדיין הכי מוזר ולא מובן לי,זה איך בן-אדם כמו קווין,שתמיד תפסתי ככל-כך איכפתי,ומתחשב וכנה...יודיע ידיעה כזאת בלי שום הקדמה,ב-מייספייס שלו ויגמור עם זה ככה! בלי שום מסיבת עיתונאים,בלי הופעה להיפרד,בלי הודעה אישית ממנו באתר הרשמי...כלום!לא מילה אחת...הכל משאר הלהקה.(אולי אני טועה ולא שמתי לב,אבל לא ראיתי שום מילה ממנו.) כל חבר להקה שעזב אותי רשמית אמר משהו...מהפה שלו...וקווין לא עשה את זה? פשוט קשה לי לקבל את כל זה. עכשיו אני מאחלת לשאר החבר'ה שיהיה להם הכי הרבה הצלחה שבעולם...הפופ חוזר עכשיו ובגדול,ומגיע להם לחזור ביחד איתו.אני אמשיך לתמוך בהם. וכן,אני עדיין מאמינה שקווין יכול לחזור אליהם מתישהו.אני ראיתי מספיק מוזיקאים שאומרים שהם פורשים מהקריירה כדי "לעסוק בדברים אחרים"(כל דבר ממשחק,להפקה,ללהקים משפחה)וחזרו כמו טטלה בדיוק לאותו מקום בסופו של דבר.אני מקווה ומאמינה שזה גם מה שיקרה עם קווין...אם לא עכשיו,אז יותר מאוחר. זהו..אני מצטערת אם היעקתי עליכם קצת.

lidor love lee

New member
ברוכה השבה

ואני מסכימה איתך גם...גם אני מאמינה שקוו יחזור מתישהו ללהקה...

Eti No Name

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

מי כמוני מסכימה עם הדיעה שלך. :)

angel i

New member
צודקת

לפי דעתי הוא ילך ויטעם קצת מחוץ ללהקה והוא יחזור למוטב וממש מאמינה ומקווהההה מאוד שהוא יחזור הלוואי... ותכל'ס מותר לו ניתן לו את החופש שהוא צריך ובלי שנשים לב פתאום הוא יחזור ואם לא "לצערינו" אז בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה ואני אישית (ואולי עוד מיני רבים כמוני) תומכת בו מכל ה
ואוהבת אותו כמו תמיד

למעלה