היי לכולם!

Hermione HP

New member
היי לכולם! ../images/Emo20.gif

קודם כל, אני מאוד שמחה לגלות שנפתח פורום של טולקין! שנית כל, אני מאוד רוצה להשתלב פה בפורום...=)...ואני מאוד מקווה להשתלב... סביר להניח שאני לא אהיה תוספת מי יודע מה לפורום כי אני לא טולקינאית, אבל אני מאוד מקווה להתקבל פה יפה...=)

Hermione HP

New member
ארגי... יש לי הרגשה שאני הכי ../images/Emo20.gif

צעירה פה בפורום...

Luthien

New member
לפי מה שרשום בפרטים את בת 14

את סגיל שלי ושל פרמיר...

Luthien

New member
כן.....אז מה?

אני אהיה בת 15 פחות מ4 חודשים (הרבה זמן) אבל אצלה כתוב 14 ואתה עדיין נחשב בן 14.....

Hermione HP

New member
אז אני כן הכי קטנה! ../images/Emo20.gif

חגגתי בפברואר (אם אפשר לקרוא לזה "חגיגה". נולדתי בשנה מעוברת...) יומולדת 14! רק שנה הבאה אני אהיה 15... אז אתם יותר גדולים ממני...

Lambengolmo

New member
ואני אהיה בן 18 בעוד פחות מחודש,

ב-15 למאי ליתר דיוק (רמז, רמז...
)

Nomaed Dominus

New member
כן ../images/Emo13.gif חוץ מהממש זקנים פה בפורום,

האלה שהספיקו לקרוא את כל הספרים 74 פעמים בכל הגרסאות :)

Nomaed Dominus

New member
כן ../images/Emo13.gif חוץ מהממש זקנים פה בפורום,

האלה שהספיקו לקרוא את כל הספרים 74 פעמים בכל הגרסאות :)

Hermione HP

New member
עינתתתתתתתתתתתת! ../images/Emo20.gif

הצטרפת גם את? חחחחחחחחח מתסבר שעם כל הידע שלי אני די נחשבת טולקינאית למי שלא מכיר אותי.....
וזה מה שעושה לאנשים קריאה של הסילמריליון, סיפורים שלא נשלמו, ושרה"ט של לוטם על כל נספחיו....

סמדייייייאופססליחה ../images/Emo163.gif

צ´מעי, הרמיוני, להיות טולקינאי אין פירושו "לא להיות משהו אחר". את יכולה להיות מעריצת-הארי-פוטר-שרופה ובד בבד להכיר ולהבין גם בעולמו של טולקין. אין סתירה, לדעתי. חוצמזה שטולקין זה לכל החיים. הארי פוטר יעבור לך כשתגדלי.
(תופס מחסה)

Hermione HP

New member
חחח יעבור לי? ../images/Emo20.gif

*סוקלת* חשבתי על זה..... ונשבעתי לעצמי לשמור שהוא לא יעבור!!!! וגם אם אני אפסיק לשנן את השורות מהספרים, תמיד יהיה לו מקום בלב אצלי.. *הקהל מוחה כפיים ומזיל דמעות* חחחחחח..... אני שונאת שקוראים לי סמדי. זה כל כך מגעיל... הכוונה הייתה בלהיות אוהד שרוף של טולקין, וגם של רולינג. לא הולך ביחד. משמום מה יש יריבות...
מעניין מה אתה מנסה לרמוז.. "כשתגדלי.."? *אוספת עוד אבנים לסקילות*

לא, לא הצטרפתי.

לא אהבתי את שר הטבעות, אני לא יודעת למה. הסיפור כתוב בצורה יפה, אבל לא אהבתי אותו במיוחד.

למעלה