היי לכולם

קרן משם

New member
מה יופי?

איפה מונחים למילון?
תודה יקירתי
מקווה שנעלה את הפורום על דרך המלך!

../images/Emo65.gifקרן כל הכבוד לך על הרמת הכפפה

אחרי הרבה זמן שהפורום היה בהנהלה זמנית. אני בטוחה שתעשי עבודתך נאמנה בין התרוצצות מאחד לשני בבית. אז שוב ...בהצלחה ובקשר למונחים:- רפלוקס - בטח תמצאי לזה תאור הולם אפנאה - הפסקת נשימה.

באסה שאני אחרון

אבל אני גם ראשון לברך- שיהיה מגניב ולהרבה מאוד זמן!!! צריך מנהל(ת) לפורום והרבה יותר קל לי שזה לא אני..... ויש מישהי שלא מכירה אותי?!?! מי זה אורן?!?! אני לא צועק מספיק חזק?!?!?

קרן משם

New member
מה שקל לך לא בהכרח הכי טוב לאחרים!

והרוב בוחר בך! לא זקוקה להצבעה כדי לדעת זאת ...למה? כי גם אני עם הרוב...אז תשב (ולא בשקט כהרגלך) תחכה למינוייך! ואתה לא אחרון...היית הראשון!

בהצלחה

אני בטוחה שתעשי את העבודה על הצד הטוב ביותר. הצעה- אפשר לעשות קישור בין המונחים במילון לדיון שנערך עליהם בפורום . מונחים- ספסיס- זיהום בדם הפג המהווה סכנת חיים והטיפול בו הוא אנטיביוטי. קנגורו- הנחת הפג על גוף ההורה המהווה מעין אינקובטור אנושי . כיף אמיתי .

קרן משם

New member
../images/Emo51.gif

אורן שלח לי קובץ מונחים שקיבל מבית החולים (או משו כזה) ואני חייבת לציין שכעת סיימתי (את כל הקובץ הענק והגדול והשווה ערך הזה!!) להזין את מילון המונחים... חייבת לציין שהמילון מרשים ביותר ויש בו מעל ל******מונחים!! הוא פשוט מיקצועי בצורה בלתי רגילה והלואי שלא היינו זקוקים לו!! כמובן שמונחים חדשים מתקבלים בברכה ואוסיף גם אותם למילון, אם כי בימים הקרובים מאוד המילון יעלה לאויר (זה נושא באחריות הנהלת תפוז, והגשתי בקשה) והחברים בעצמם יוכלו להוסיף מונחים למילון. אגב חסר לי הסבר לריפלוקס...מישהו מוכן לעזור לי בזה? (אני יודעת מזה אך אין לי שמץ אך להגדיר זאת!)

engel_j

New member
יוווו........ מזל טוב ../images/Emo50.gif

בהצלחה בניהול הפורום היקר שלנו

26יפעת

New member
שני מושגים נוספים אך בלי פירוש

שני מושגים שנתקלתי בהם לאחרונה (לפגים אחרים לא לי...) 1. ניתוח הרניה 2. אוף שכחתי את השם... אבל מדובר בהפסקות נשימה קצרות

שרהודיה

New member
קרן המון המון בהצלחה

באמת טוב שלפורום יהיה מנהל שיפעל למען הפורום

למעלה