היי לכולם../images/Emo20.gif
אז מקווה שלא קיבלתם שוק כי לא היה לי הזמן להכין אתכם קודם לשינוי הנ"ל...אני מקווה שאהיה לעזר בכל נושא אפשרי! אני חייבת לציין שהנהלת תפוז פנתה אלי בבקשה לנהל את הפורום (למרות שבזמנו הגשתי בקשה והיא נדחתה) הסכמתי כי הפורום חשוב לי, אך זמני לא יקר ולא רב ולכן הסכמתי לנהל את הפורום זמנית! אעשה כל שביכולתי שימצא לי ממלא מקום ואני מקווה שיהיה זה אורן! כעת....הפורום דיי נטוש ואני אשתדל לעשות קצת סדר ולהכניס את הפורום לאוירת קהילה! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בזה:
בטאגליין העלתי כמה נושאים שדורשים את תשומת ליבכם: 1-עידכון תאריך ימי ההולדת שלכם ושל ילדכם (הלוח הישן ימחק ואילו החדש יהיה בלוח אירועים) העידכון יעשה על ידכם רק לחצו על הטאגליין המבקש לעדכן ימי הולדת. 2-בטאגליין פתחתי לוח חדש ושמו:"מי אנחנו", שמתי הודעה ראשונה מטעמי ואתם מוזמנים לנסח הודעה לפי הלך הדברים בהודעתי וכל זה על מנת שנכיר אחד את השני ושזה ישאר רשום פה למען החדשים גם.
אני רוצה להעלות לפורום לוח מונחים שבטוח ישרת נאמנה אותנו ואת החדשים....אני צריכה להזין לפחות 20 מונחים על מנת להעלותו וכאן ממש אזדקק לעזרתכם, אנא מכם תחת שירשור זה רישמו מונחים רפואיים וגם פחות רפואיים והגדירו את המונח אם לפי ידע אישי או דיעה ואני אעשה שיכלול של הנ"ל...אחרי 20 מונחים המילון יעלה לאויר ומאז יהיה בשליטתכם החופשית גם על מנת להכניס בו מונחים חדשים.
סקר חדש עלה לאויר אתם מוזמנים להצביע...כמו כן מוזמנים להעלות רעיונות לסקרים חדשים. זהו בינתיים, בטוחני שיש עוד דברים אבל כעת הם לא זורמים לי ואלך להביא ת´פרעושים שלי מהמעון! מקווה שביחד נהפוך את הפורום לדינמי יותר (בקרב הקיים בלבד בלי רצון ללידות פגים!) ונוכל לשרת את הקהילה הראויה להערצה הזאת-הורים לפגים! תודה
קרן
אז מקווה שלא קיבלתם שוק כי לא היה לי הזמן להכין אתכם קודם לשינוי הנ"ל...אני מקווה שאהיה לעזר בכל נושא אפשרי! אני חייבת לציין שהנהלת תפוז פנתה אלי בבקשה לנהל את הפורום (למרות שבזמנו הגשתי בקשה והיא נדחתה) הסכמתי כי הפורום חשוב לי, אך זמני לא יקר ולא רב ולכן הסכמתי לנהל את הפורום זמנית! אעשה כל שביכולתי שימצא לי ממלא מקום ואני מקווה שיהיה זה אורן! כעת....הפורום דיי נטוש ואני אשתדל לעשות קצת סדר ולהכניס את הפורום לאוירת קהילה! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בזה: