היי לכולם

קרן משם

New member
היי לכולם../images/Emo20.gif

אז מקווה שלא קיבלתם שוק כי לא היה לי הזמן להכין אתכם קודם לשינוי הנ"ל...אני מקווה שאהיה לעזר בכל נושא אפשרי! אני חייבת לציין שהנהלת תפוז פנתה אלי בבקשה לנהל את הפורום (למרות שבזמנו הגשתי בקשה והיא נדחתה) הסכמתי כי הפורום חשוב לי, אך זמני לא יקר ולא רב ולכן הסכמתי לנהל את הפורום זמנית! אעשה כל שביכולתי שימצא לי ממלא מקום ואני מקווה שיהיה זה אורן! כעת....הפורום דיי נטוש ואני אשתדל לעשות קצת סדר ולהכניס את הפורום לאוירת קהילה! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בזה:
בטאגליין העלתי כמה נושאים שדורשים את תשומת ליבכם: 1-עידכון תאריך ימי ההולדת שלכם ושל ילדכם (הלוח הישן ימחק ואילו החדש יהיה בלוח אירועים) העידכון יעשה על ידכם רק לחצו על הטאגליין המבקש לעדכן ימי הולדת. 2-בטאגליין פתחתי לוח חדש ושמו:"מי אנחנו", שמתי הודעה ראשונה מטעמי ואתם מוזמנים לנסח הודעה לפי הלך הדברים בהודעתי וכל זה על מנת שנכיר אחד את השני ושזה ישאר רשום פה למען החדשים גם.
אני רוצה להעלות לפורום לוח מונחים שבטוח ישרת נאמנה אותנו ואת החדשים....אני צריכה להזין לפחות 20 מונחים על מנת להעלותו וכאן ממש אזדקק לעזרתכם, אנא מכם תחת שירשור זה רישמו מונחים רפואיים וגם פחות רפואיים והגדירו את המונח אם לפי ידע אישי או דיעה ואני אעשה שיכלול של הנ"ל...אחרי 20 מונחים המילון יעלה לאויר ומאז יהיה בשליטתכם החופשית גם על מנת להכניס בו מונחים חדשים.
סקר חדש עלה לאויר אתם מוזמנים להצביע...כמו כן מוזמנים להעלות רעיונות לסקרים חדשים. זהו בינתיים, בטוחני שיש עוד דברים אבל כעת הם לא זורמים לי ואלך להביא ת´פרעושים שלי מהמעון! מקווה שביחד נהפוך את הפורום לדינמי יותר (בקרב הקיים בלבד בלי רצון ללידות פגים!) ונוכל לשרת את הקהילה הראויה להערצה הזאת-הורים לפגים! תודה
קרן

matantoda

New member
קודם כל שיהיה לך ב ה צ ל ח ה|בהצלחה

ונעשה הכל כדי שיצליח לך
אפילו אם זה יהיה לזמן קצר ואני בהחלט חושבת שאורן מתאים להיות לך לעזר ולא במקום. ושאלה קטנה: איך נכנסים ללוח ימי ההולדת. לא מצליח לי.

קרן משם

New member
תודה../images/Emo20.gif

ניסית והצליח? אני לא רואה שם תאריכי ימי הולדת שלכם...האם הכנסת? אם לא ילך לך שלחי לי מסר ואני אעדכן.

גן העדן

New member
מזל"ט מזל"ט מזל"ט

1. יופי של פורום לא ידעתי שקיים 2. מי זה אורן? 3. עלי והצליחי

גן העדן- מי אני?

אם לא ידעת שקיים הפורום, אז איך תדעי שאני קיים? אז הינה, נעים מאוד

shirar1

New member
מזל טוב קרן!

אגב, אולי עכשיו אפשר לשנות את השם של "חוזר הזכאות ל- BPD" (מחלת ריאות כרונית של פגים) ל"חוזר הזכאות לסינגיס (חיסון נגד RSV)"? זה מופיע בדף הפתיחה של הפורום. תודה, וכמובן שנשמח לעזור איפה שתבקשי. מה מצב הקור אצלכם?

קרן משם

New member
האמת היא

שאני לא יודעת למה את מתכוונת כשאת כותבת שזה בדף הפתיחה. עקרונית זה במאמרים (הכותרת לפחות) אבל אין על זה כלום שם (זה בטח היה קובץ אבל הוא לא עולה) את מוזמנת להכנס לקטגוריית המאמרים ולראות מה קורה עם זה. והקור פה? השתפר כולה 4- שזה נחשב להתחממות היסטרית!

shirar1

New member
אהלן קרן, באמת מופיעה רק הכותרת

של "חוזר הזכאות ל- BPD" ולא החוזר עצמו. בכל אופן, במקור זה היה החוזר עם הנחיות משרד הבריאות לגבי זכאות לחיסון סינגיס נגד RSV בחודשי החורף. איך מסתדרים בטמפרטורות כאלו תגידי לי? כאן הרי כל פעם שיורדת טיפת גשם כבר מכניסים אותם ל"הסגר" ביתי (למרות שאם תשאלי אותם, הדבר המהנה ביותר בעולם הוא לעמוד בגשם, לקפוץ בשלוליות ולהתמרח בבוץ).

קרן משם

New member
האמת שהקור כעת נסבל!

אך לפני שבוע שבועיים המינוס הרחיק לכת והגיע עד 18- וזה היה נורא!
לא, אנחנו בכלל לא בהסגר....לרוב כשהשלגים יורדים אנחנו נהנים מהמזחלת שלנו ומתלבשים המון המון ושוב המון שכבות ולבסוף חרמוניות ו3 כובעים וכפפות ו2 זוגות גרביים מעל הגרביונים
אידיאלי זה ממש לא, אבל אי אפשר להתבצר בבית....הם צריכים לטייל גם! אני לא יודעת מה לעשות עם החוזר....זה אורן השיג אותו לא? שלחתי לו מסר בנושא נראה מה נוכל לעשות/לתקן עם זה!

shirar1

New member
18-???? אתם לא שפויים!

לא לימדו את ההונגרים איך עושים חמסינים בחורף? אני מצטערת על הקרצייתיות בעניין ה- BPD. גל הרי סובל מהמחלה הזו בצורה די קשה (4 אינהלציות ביום ב"רגיעה") ובכל פעם שאני נכנסת לפורום נראה לי שכשהוא יתחיל לקרוא הוא ישאל איך בדיוק מקבלים זכאות ל- BPD ולמה לא נתנו גם לנטע..

קרן, אילו בשורות נהדרות

כל הכבוד שהסכמת. אוי, יש לי המון המון מונחים רפואיים, מאיפה להתחיל? פג- תינוק שנולד לפני שבוע 25 או במשקל של פחות מ- 2 ק"ג. הריון מרובה עוברים- הריון של לפחות שני עוברים. אינטובציה- הכנסת טובוס לקנה הנשימה לצורך הנשמה. אקסטובציה- הוצאת הטובוס, דהיינו הפסקת הנשמה. BPD- מחלת ריאות התוקפת בדר"כ פגים שהונשמו זמן ממושך. ROP - בעיה ברשתית העין הפוגעת בדר"כ בפגים. CP - שיתוק מוחי, נגרם גם בגלל פגות. זהו לבינתיים, בטח יהיו לי עוד מונחים מחר.

קרן משם

New member
תודה לכולם ודורית

נפלא שהעלית לי מונחים! אני מיד מכניסה אותם למילון וכשיהיו לי 20 אני אבקש לעלות אותו לאויר....חשוב לי מאוד מאוד כי הרבה פעמים מדברים פה במונחים שלא ברור אם כולם מבינים (אני עצמי לא תמיד מבינה) אחרי 20 מונחים המילון יהיה חשוף לכולם ומי שירצה יוכל להוסיף לשם מונחים חופשי! דורית תודה על הברכות אני באמת מקווה שאהיה זמנית ושבקרוב תיצטרף אלי עזרה לחילופין שאוחלף.

../images/Emo23.gifמז"ט ובהצלחה

מה בקשר לניתוח הצפוי? אם את רוצה עוד פרטים, תשלחי לי מסר ואכתוב לך.

קרן משם

New member
תודה../images/Emo20.gif

יש לי כעת כבר 12 מונחים! הניתוח....אהממ אנחנו מחכים לעשות בדיקת דם ולגלות שהלויקוציטים שלה ירדו...בינתיים אני חוששת לקחת אותה לבדיקת דם...לא רוצה שיכאיבו לה...אך אתגבר על זה בקרוב כעת אתן לה קצת לנוח מכל זה. אך אתם מרגישים?

למעלה