היי לכולם!

קרנון 3

New member
היי לכולם!../images/Emo182.gif

היי! גם אני מעריצה של צח"מ כבר שנים (8), למרות שהשנה שנתיים האחרונות לא היו תקופות הזוהר שלהם לדעתי... בכל מקרה, פספסתי את הפרקים של יום- העצמאות, וזה אומר שאני חייבת לצפות בהם ביום שישי כי זו ההזדמנות היחידה לראות את הגוף החטוב של השחקנים המדהימים שיש בצח"מ, וחייבים להודות שיש מספיק כאלה. היום ראיתי ממש קצת מהפרק, ואני לא יודעת... אולי אני מגזימה אבל בריאנה רזה בצורה די מדאיגה... היא יפיפייה בעיני אבל- יש גבול- הבטן שלה כמעט נצמדת לה לגב. ועוד משהו... מה לעזאזל עוללו לאלכס, מהמראה הסקסי והמתולתל (על אף שאני לא מתה עליה באופן כללי) היא נראת עכשיו כמו מורה למתמטיקה... מה לעזאזל הם קיוו להשיג במראה הזה? מה שבטוח זה ממש לא מחמיא לה. ובחזרה לטינס... ראול כזה מתוק לפעמים, רק חבל שהוא לא גבוה יותר, ובילי חייב ללכת יותר לחדר כושר אם הוא חושף את גופו באינטרנט, מאק נראתה היום כמו תמיד, ובריטני, לשם שינוי לבושה בסולידיות ולא בולטת, ג'יטי נראה טוב, אבל את האמת אני לא מתלהבת כ"כ מאף אחד מהצעירים (הגברים) הם כולם חייבים להתבגר!!!!!!!!!!!!!! הבנות יותר בוגרות באופן יחסי חוץ מבריטני שמה לעשות עם כזו רמה של שטחיות ואייקיו בודד קטן ומסכן, מה אתם מצפים שהיא כבר תגיד???????????? ו......... וזהו, אם למשהו יש המלצות לגבי מה כדי לי לשים
בפרקים של יום העצמאות, אז אני אשמח לשמוע........ ובכלל אם למשהו יש משהו להגיב אני אשמח......... לילה טוב

python 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

את צודקת לגבי בילי - אם כי את בוודאי זוכרת את הפרקים של הקיץ לפני שנה או שנתיים - כשבילי רק הגיע, הוא נראה הרבה יותר רע. מי שכן נראה הרבה יותר טוב הוא ראול, שללא ספק ניצל את השנתיים האחרונות לעבודה מאומצת בחדר כושר. ואלכס היתה מכוערת בכל מקרה, כך שהתסרוקת לא משנה מי יודע מה..

ים כחול

New member
אלכס..........

כל קשר אליה ולרצף המילים - 'מראה סקסי' הוא רחוק מרחק שנות אור
ובקשר לתסרוקות ולבגדים שימי לב : כשהיא עובדת או בשיחה רצינית אז השיער מסודר כמו מורה עם שמלות כמו טפטים משנות ה70
וכשהיא יענו משוחררת בדירה עם מלקי הסקסי אז פתאום כל יערות העד שלה צונחות מראשה על כתפיה החסונות בבגדים סטייל זינה הנסיכה הלוחמת . אלו היו 60 שניות על אלכס (והארוכות מידיי בחיי
)

למעלה