האור של הלילה
New member
היי לכולם ../images/Emo140.gif
Little Earthquakes מול Boys for Pele אני יער ואני קצת טירונית בכל ענייני הטורי אבל רציתי לבקש את נקודת המבט שלכם על שני האלבומים.. [זה הזמן ל- we love u ya'ar
] האלבום הראשון שקניתי היה BFP, זה היה לפני כמה חודשים לפי המלצתה של חברה חובבת טורי ואני חייבת לציין שהתייאשתי ממנו די מהר... משהו בו הרגיש לי כבד ולא זורם מספיק, הרגשתי כאילו זה לא האלבום הנכון להתחיל איתו. לשמחתי לא התייאשתי מטורי וגם צדקתי! בשבוע שעבר קניתי את LE והוא פשוט מושלם בעיניי, השירים יפהפיים ואני לא יודעת איך להסביר את זה.. מכירים את זה שאלבום מסוים "מתיישב" בדיוק כמו שצריך? אז זו התחושה עם האלבום הזה. עכשיו אחרי שקישקשתי קצת הגענו לשלב שאלות התם... האם רק אני מרגישה כך כלפי האלבומים הללו או שמא פשוט עדיין לא התרגלתי לטורי כמו שטורי צריכה להיות? לאיזה טורי אתם מתחברים יותר זו של LE או זו של BFP? האם אפשר לזהות בביוגרפיה של טורי שינויים משמעותיים שהשפיעו על כתיבת האלבומים האלו? ושאלה אחרונה... האם קרה לכם שהאזנתם לאחד האלבומים וגיליתם שאתם מתרכזים יותר בנגינה יותר מאשר בליריקה? זה פשוט קורה לי המון עם טורי ותהיתי אם זה רק המבטא שלה שמקשה עליי לעקוב אחרי המילים או שזה פשוט המוסיקה עצמה שמשתלטת לפעמים על השירים... הייתי שמחה אם הייתם חווים את דעתכם על שני האלבומים ונותנים לי קצת רקע עליהם..
Little Earthquakes מול Boys for Pele אני יער ואני קצת טירונית בכל ענייני הטורי אבל רציתי לבקש את נקודת המבט שלכם על שני האלבומים.. [זה הזמן ל- we love u ya'ar