היי לכולם..

nofar c

New member
היי לכולם..../images/Emo140.gif

מה שלומכם כולם!!! התחלתי לקרוא את הפורום כאן וכולי התרגשתי...איזה כיף שככה אנשים אוהבים את הריקודי בטן.. אמממ ..אני דיי חדשה כאן..הייתי לפני בערך 4 חודשים בפורום ונאלצתי לעזוב כי נכנסתי לניתוח מאוד רציני בגב..(עקב תאונה) ושבוע שעבר חזרתי הביתה ורציתי לשתף אתכם שהרופא נתן לי לחזור לריקודי בטן אחורי חצי שנה שלא רקדתי...וזהו ביום חמישי בערב אני חוזרת לרקוד..ואתם לא יודעים כמה אני מצפה לזה ומחכה לזה.... שיהיה לכולם יום טוב....=)

באלאדיה

New member
נופר יקרה, רק בריאות ../images/Emo57.gif

אני שמחה לשמוע על ההתאוששות, בהחלט מזדהה עם ההתרגשות ותזכרי לקחת את זה לאט לאט ובעדינות....

leah1010

New member
היי לכולם

ברוכה השבה לפורום אם הרופא אישר לך לרקוד - זה כבר טוב אבל שימי לב, הגב שלנו הוא דבר יקר לנו - אנא שמרי על עצמך. לא להגזים, למרות שהרצון לרקוד הוא חזק מאד במיוחד אם רקדת קודם ונהנית מכך. בקלות אפשר לקבל כאבי גב - תאמיני לי. אני סובלת מכאבי גב ונזהרת מאד בריקודי הבטן. ישנן תנועות שאיני עושה אותם כלל בגלל הגב ולמרות הכל אני בהיי לאחר שעור ריקוד בטן. ושוב, ברוכה חזרה לפורום ועלי והצליח לאה

סביוני

New member
ברוכה הנמצאת!

תהיה מאוד לא דרמטית בתחילת דרכך הריקודית המחודשת הזו, כי הגוף עוד לא רגיל למאמצים השונים שמתרגשים אליו בעקבות ההגבלה הרפואית המצערת שהיתה לך. תיהני גם מהמעט שתרקדי כרגע, ולאט לאט תגדילי את עוצמות הריקוד. תרגישי את הגוף שלך ותהיי קשובה אליו. אנחנו רוצים אותך פה ולא במיטת החולי, 'בנת?

למעלה