תשובה../images/Emo58.gif
לפי שם הפרק, את יכולה גם להבין שמדובר בפרק פנטזיה."מה אם" חברי ג'אג האהובים על כולנו היו עושים בחירות שונות בחיים שלהם? לאן זה היה מוביל אותם? מה היה משתנה? בפרק בעצם כולם יושבים במסעדה סינית לחגוג את הקידום של קוואטס, ובסוף כולם מקבלים עוגיית מזל, כשכתוב בה את אותו הדבר אצל כולם- "Your unspoken desire is the road not taken. Take it" ואז כל אחד בתורו מתחיל להיכנס לסרטים.... הארם מדמיין שהוא נשוי למאק, הבחירה שהוא עשה שונה בחלום שלו היא שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה אז על הספינה בסידני. אבל עכשיו הנישואים שלהם במשבר והיא רוצה להתגרש. סיפור ארוך.. אבל בסוף זה נגמר טוב והם מחליטים לתת לנישואין שלהם עוד סיכוי(כל זה בחלום בהקיץ של הארם שתהיי בעניינים). קורים עוד דברים אצל הדממויות האחרות אבל אני לא ממש מעודכנת בזה אז אני לא רוצה להגיד סתם. קיצר, החלק הכי חשוב בפרק- הארם ומאק באים לצאת והמסעדה, והארם מהוהר קצת,ואז מאק שואלת אותו- mac: you ok? (או משהו בסגנון) harm:ya, just thinking about the road not taken... ואז מאק ממשיכה ללכת, והוא לוחש לעצמו |
yet אההההההה רק לכתוב את זה עושה לי דמעות בעיניים... ולא ראיתי את הפרק אפילו!!!!!!!!!!!!!!!!

)))) קיצר זה היה פרק יפה אבל אל תילחצי מהתמונות זה רק הפנטזיות של הדמויות~

ד"א אני מקווה שדייקתי במידע כאן.. בכל זאת לא ראיתי את הפרק וכל מה שכתבתי זה ממה שסיפרו לי.....