היי לכולם

lugasi tali

New member
היי לכולם../images/Emo140.gif

חולה על הארם לא מפספסת אף פרק ומאוד עצוב לי שלא משדרים את ההמשך טוב לפחות אפשר לראות בסטאר מה שלא הבנתי זה איפה ישודר הפרק שכולם מצפים לו כל כך

lugasi tali

New member
עוד משהו קטן../images/Emo66.gif

זה לא ייאומן שהארם החתיך ההורס בן 40+

הרמוני

New member
שלום טלי!!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!! הפרק שאנחנו מחכים לו כל כך הוא הפרק האחרון של העונה התשיעית שמשודרת כרגע באמריקה והוא ישודר באמריקה ביום שישי הקרוב!

omer landau

New member
אני עייף רק מלהסתכל על השעה של

ההודעה שלך חחחח
איך היה המגן??? אוףףףףף יש לי עוד ארבעים וחמש דקות מגן במתמטיקה ועשיתי שליש מהתרגיל שתכננתי לא יותר מזה יאייייי אני יודע שברים
אני סתם עייף ומצאתי מקום טוב לשרשר חחח
בוא לים שוב השמש השורפת את כולנו משזפת שוב השמש הבוערת את המים מסנוורת מסנוורת את המים את כולנו משחימה היא אך כשהיא דומם שוקעת היא יפה היא משגעת - כן! בוא אלינו, אלינו, אלינו לים אל הים המרהיב הפרוע אל השמש הזאת לרוחות העזות כי הים לכולנו פתוח. איזו רוח מטורפת על פנינו שוב צולפת נחשולים היא מערמת ומכה ומנהמת איזו רוח מטרללת את כולנו מטלטלת נעמוד בפה פתוח שוב לגמוע את הרוח - כן! בוא אלינו... בוא אל הסיפון ביחד נתבונן במעוף השחף נתנדנד יחדיו בקצב מול גלים רוחות וקצף עד מתי תוסיף לשבת על החול ועל הזפת כי לשבת כך בדוחק לא בשביל אחד כמוך - לא! בוא אלינו... משועמם שכמותי

THEchosen1

New member
מישהו מוכן להסביר לי משהו ? |ספוילר

מה קורה בפרק what if בעונה השמינית ?????

THEchosen1

New member
די אימל'ה ... ../images/Emo58.gif

Harm suffers a personal loss, and Mac hears devastating health news; Bud's career reaches new heights; the Admiral makes a life-altering change. אמממ ... אלו ההשערות שעולות לי בראש .. הארם מאבד את מטי איכשהו , אולי חוטפים אותה , אולי היא מוצאת משפחה אחרת מי יודע . מאק - אולי תצטרך לעבור ניתוח גב או שיש סכנה שהיא תישאר משותקת בגלל הבעיות גב שלה אבל צריך לקרות לה משהו רציני . ולפי דעתי האדמירל מתפטר מתפקידו . מישהיו יודע מתי הם מתחילים לצלם עונה הבאה ? או שהתחילו ?

תשובה../images/Emo58.gif

לפי שם הפרק, את יכולה גם להבין שמדובר בפרק פנטזיה."מה אם" חברי ג'אג האהובים על כולנו היו עושים בחירות שונות בחיים שלהם? לאן זה היה מוביל אותם? מה היה משתנה? בפרק בעצם כולם יושבים במסעדה סינית לחגוג את הקידום של קוואטס, ובסוף כולם מקבלים עוגיית מזל, כשכתוב בה את אותו הדבר אצל כולם- "Your unspoken desire is the road not taken. Take it" ואז כל אחד בתורו מתחיל להיכנס לסרטים.... הארם מדמיין שהוא נשוי למאק, הבחירה שהוא עשה שונה בחלום שלו היא שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה אז על הספינה בסידני. אבל עכשיו הנישואים שלהם במשבר והיא רוצה להתגרש. סיפור ארוך.. אבל בסוף זה נגמר טוב והם מחליטים לתת לנישואין שלהם עוד סיכוי(כל זה בחלום בהקיץ של הארם שתהיי בעניינים). קורים עוד דברים אצל הדממויות האחרות אבל אני לא ממש מעודכנת בזה אז אני לא רוצה להגיד סתם. קיצר, החלק הכי חשוב בפרק- הארם ומאק באים לצאת והמסעדה, והארם מהוהר קצת,ואז מאק שואלת אותו- mac: you ok? (או משהו בסגנון) harm:ya, just thinking about the road not taken... ואז מאק ממשיכה ללכת, והוא לוחש לעצמו |yet אההההההה רק לכתוב את זה עושה לי דמעות בעיניים... ולא ראיתי את הפרק אפילו!!!!!!!!!!!!!!!! :))))) קיצר זה היה פרק יפה אבל אל תילחצי מהתמונות זה רק הפנטזיות של הדמויות~:) ד"א אני מקווה שדייקתי במידע כאן.. בכל זאת לא ראיתי את הפרק וכל מה שכתבתי זה ממה שסיפרו לי.....

pachu

New member
שיגיע כבר הפרק...

אני רוצה לראות אותו בטלוויזיה, אז אני לא הורסת לעצמי.... שיגיע כבררררררר

חחחח יש לך איזה 3 שנים לחכות +-

ואוווווף אני לא מצליחה להביא תא עצמילכבות את המחשב!! אני לא רוצה ללמוד למתמטיקה...... :((((((((

pachu

New member
../images/Emo4.gifאוף עם ערוץ 3 הזה

ויאללה לכבות ת'מחשב! מתמטיקה זה המקצוע הכי כיפי!!

THEchosen1

New member
וואייייייי תודה !!!!!

צריך להיות פרק שווה ביותר ... ה-yet הזה אומר כל כך הרבה דבריםםםםממ אני לא מתכוונת לחכות 3 שנים לראות את זה - ולא ארחיב בנושא מתמתיקה זה -לא- כיף , לי לפחות .. בנתיים יש לי מגן ביום ראשון בהיסטוריה - ואני דיי נהנת ללמוד היסטוריה אבל כשיש כל כך הרבה לחץ של בגרויות ואין זמן אני לא מסוגלת לשבת ללמוד את זה בעעעעעעעעעעעעע ...... טוב נו , לכל דבר יש פיתרון - מיקוד עצמי - במקרה שלי

למעלה