היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo140.gif

שאלתי היא כזאת : בעלי ואנוכי לא שכבנו כבר שלושה שבועות ואני רוצה ,אפילו רוצה מאוד ,אבל הוא כל הזמן מתרץ למה אתמול זה לא היה ,והיום צץ תירוץ אחר, ומחר ,מה יהיה מחר ? סביר להניח שהוא ימצא תירוץ אחר. שאלתי אותו למה אנחנו הרבה זמן לא עושים סקס והוא אמר לא יודע , לא יודע אז מי יוכל לדעת ..... בכל מיקרה אתמול הוא כן רצה לעשות סקס אחריי שדיברתי איתו ורבנו על דבר אחר לגמריי, אבל לי באותו רגע לא היה חשק ,אני מחזרת אחריו כבר שבועות ונמאס לי,והוא בא אליי כאשר הוא יודע שאני כועסת על משהו או כשהילדים בסביבה ,מיבחינתי זה טיימינג לא טוב עבורי ועבורו כן , למה?

מאי 39

New member
פשוט מאוד

אני לא יודעת מה גרם למצב הזה אבל לדעתי הוא פשוט מחפש מצבים שבו הוא יצא נשכר מכל הבחינות ולמה הכוונה כך לא תוכלי להגיד אנחנו לא שוכבים כך הוא יוכל להגיד לעצמו אני מתפקד וכך הכי חשוב בלי להיות מודע אפילו הוא לא יצטרך להתאמץ כל כך כי במילא במצב הנוכחי את לא תוכלי לגמור ואז זה יהיה חייב להיות קוויקי אני חושבת שאת חייבת לנהל איתו שיחה אמיתית ואם את לא מצליחה להגיע אליו גם אם זה יהיה בצורה של כעס אמיתי ורק אחרי שמשלימים להגיד ולא לשכוח שזה רק בגלל שחשוב לך הזוגויות שלכם את יכולה לתת לזה להעלם אבל את לא רוצה שזה יעלם בהצלחה

qt1

New member
אני עם מאי 39

תקתקי לנו עוד פרטים אולי נוכל לתקתק לך עצות מועילות. יש מצב לטיפול? את חושבת שהוא יסכים ללכת? את בכלל רוצה? לילההההההההה

למעלה