היי לכולם

זנזיבר

New member
היי לכולם../images/Emo140.gif

שנים שלא כתבתי כאן. הייתי עסוקה בלימודיי וחיפוש עבודה שעדיין נמשך לצערי. (אבל אני עדיין קוראת את הודעותיכן). נכנסתי כדי להתייעץ איתכן: " לפני מספר ימים "היכרתי" דרך האינטרנט בחור ישראלי שחי בהולנד. התחלנו מהתכתבות חברותית ותמימה באימייל שהחלה להתפתח להתכתבות יותר אישית. החלפנו תמונות, ירדנו לפסים יותר אישיים ואפילו התחלנו להיקשר (דבר מאוד מוזר איך שזה קורה כל כך מהר). הוא קטן ממני בגיל בצורה מאוד לא משמעותית, חי מספר שנים באירופה ואינו מתכוון לחזור לישראל בשנה הקרובה. מהתכתבות באימייל אף עברנו לטלפון. הוא הספיק להתקשר אלי פעם אחת ודיברנו די הרבה זמן. בחור מאוד נחמד עליי לציין. תמיד רציתי לבקר בהולנד וחשבתי שזו תהיה הזדמנות לפוגשו כי הוא היה בארץ לפני מספר חודשים ולא אראה אותו כאן בקרוב. דיברנו שאבוא לבקר והוא ממש התלהב. ואז התחלתי לחשוב: מכיוון שאי כבר למודת ניסיון מקשר מעורב שלדאבוני לא הצליח, התחלתי לתפוסת רגליים קרות ושאלתי את עצמי עד כמה אני מוכנה להיכנס לקשר הדורש כאלו אנרגיות רגשיות. אני אפילו לא מכירה אותו. לא פגשתי אותו. מה עושים???? הוא מוכן להיכנס לזה ואומר שכל מה שקשור בלוגיסטיקה ניתן לפתרון. הקטע הוא שככל שמתכתבים דרך המייל יותר נקשרים וכדומה. אני מפחדת שכשאראה אותו ויהיה לנו טוב, אצטרך לחזור לארץ וזה לא יהיה קל. אני כרגע באמצע לימודיי, יש לי עוד שנתיים ואני מחפשת עבודה בעקבות הסבה מקצועית. אשמח לדעותיכן. אוהבת זנזיבר

GalGula

New member
זנזיבר יקירתי! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברוך שובך אלינו!
אני חייבת לציין שהתגעגעתי
. וואו... מה אגיד לך... קשה לי לייעץ כי באמת יש סיכוי שזה יוביל לשברון לב נוסף. ומצד שני - חבל לפספס הזדמנות שכזאת... הבעיה כאן היא שיש לך עוד שנתיים לימודים.... לדעתי הוא טועה לגבי פתרון הבעיות הלוגיסטיות. כי מדובר במעבר למדינה חדשה, תרבות חדשה, שפה חדשה. זה הרבה מעבר ללוגיסטיקה. השאלה היא עד כמה את מרגישה קרובה אליו. אולי את צריכה לנסוע לתקופה, לראות איך זה בכלל. להכיר את המקום והאוירה, לראות אם את מתחברת אליה (כי הולנד היא מקום מאד, מאד שונה מישראל, וצריך לאהוב אותה על כל מגרעותיה כדי להיות מסוגלים לחיות שם. ואם הוא מתכוון להשאר שם לתקופה לא מוגבלת - זאת בעיה). אני חושבת שאולי, אם באמת החיבור ביניכם חזק כל-כך - שווה לשקול דחיה של סמסטר (אם זה אפשרי) ולנסוע. אבל לא בטוחה ששווה לזרוק את כל מה שעשית עד עכשיו, וגם את הנסיון שרכשת מהקשר הקודם, בשביל התאהבות. רק את יודעת מה באמת אתם מרגישים, מה טיב הרגשות ביניכם, מה הסיכוי שזאת אהבת אמת... מקוה שעזרתי (למרות שלא נראה לי וגם יצא לי מבולבל...) שמחה ששבת אלינו
אוהבת, גל

זנזיבר

New member
../images/Emo6.gifתודה גל

ראשית, תודה על הברכות החמות. אני יודעת, אני מאוד לא שלמה עם העניין ובגלל שהכל כל כך התחלתי - זה הזמן להפסיק עם זה. אני יודעת שכבר אין לי כל כך סבלנות לקשר רחוק, רוצה את הגבר שלי כאן ועכשיו. אני מקדישה לזה הרבה מחשבה אבל שוב, בגלל שזה כל כך בהתחלה, אני שוקלת האם כדאי להתחיל את הסיפור הזה. את צודקת מאוד לגבי לימודיי. זה באמת לא הגיוני להפסיק את הכל אחרי העבודה הקשה שהשקעתי השנה. נראה מה יוליד האופק. אוהבת זנזיבר.

דנהבננה

New member
שלום זנזיבר

אני ממש טרייה בפורום,כפי שאת יכולה לראות בשרשור למטה. קראתי את דבריך ובכנות,אבל זו רק דעתי,במבט לאחור אני לא יודעת אם הייתי נכנסת לקשר כזה במודע,לפני שנוצרה מעורבות רגשית מעמיקה. אני חושבת שכדאי לך לשבת ולשקול לכאן ולכאן. האם תוכלי להתמודד נפשית וכלכלית עם קשר כזה במקרה וזה יתפתח. ואם התשובה היא כן,אז לכי על זה ובגדול. מצד שני,לא תמיד אפשר לתכנן את הדברים האלה ולפעמים מתאהבים במישהו רחוק גם כשרגשית וכלכלית לא ממש מוכנים לזה...ואז מנסים להסתדר אבל זה מעמיס בעיות די כבדות על קשר שגם ככה רחוק מלהיות מושלם,בגלל הבעיות הגיאוגרפיות והתרבותיות ואולי גם בעיות נוספות. אני בכל מקרה יודעת שהייתי מתקשה לא לטוס ולבדוק האם אכן יש התאמה,אני סקרנית מטבעיוהשאלה של "מה היה קורה אילו..." היתה מנקרת בראשי ולא עוזבת אותי.

למעלה