:) היי לכולם

Music4Life

New member
:) היי לכולם ../images/Emo140.gif

ומה נשמע חמודים
מקווה שהכל בסדר גמור ואף יותר מזה....... יש לי שאלה אליכם, שמעתי לא מזמן ואני רק רוצה להיות בטוחה בזה, שיש לשרית הופעה בזאפה ב1.3, זה נכון
ההופעה עדיין מתקיימת לפי מיטב ידיעתם
מקווה שכן, כי אם כך יש מצב גדול מאוד שאני באה
כן כן...הפעם אני לא יאכזב
ואבוא עם חברה שלי סיוני
כך גם, שכל מי שלא ראה אותי יובלות וכל הזמן מנדנד לי "ניבה מתי רואים אותך?!" יהיו לו הזדמנות לראות אותי, לקשקש וכו'...... ודווקא בא לי על הופעה של שרית כי מזמן לא הייתי ואני מתחילה להתגעגע למוסיקה, לאנרגיות ולכיףףףףףף
בכל מקרה, שיהיה לכולנו המשך שבוע מהמם
ומטריף ורק חדשות טובות, אמן
נשיקות........

מאמיייי יששש..ברור שאני שמחה=]]]../images/Emo140.gif

מאמי,תזמיני איתי ועם רותם שולחןןןן..גם רותם יבואאא,ועם שירנוששש=אם היא תבואאא=
אמרתי את זה לרותם,כשדיברנו על השולחןןןן..אמרתי שאם תבואי אז תהיי איתנווו,מתה עלייך

../images/Emo24.gifניבה'לההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמחה שאיתך הכל בסדר
אני בתקופה של מירמור נפשי

סוף סוף את באה!!!!

אמרת שאת לא אוהבת ת'מקום? גם אני היה שם עם ליטל ומור אז נפגש שם!

Music4Life

New member
היי לכולם -

רק תדעו שאין לי מחשב לתקופה הזאת...עוד שבועיים בערך או פחות יהיה לי חדש.... למקרה שאתם תוהים לעצמכם למה אני לא מתחברת ולמה אני לא מגיבה פה לכל מיני דברים..... בקיצור, תודה שעניתם לי
גמני אשמח לראותכם שם וזה 80% בטוח שאני באה ואף יותר אבל אף פעם אין להגיד בטוח על משהו שהוא עוד רחוק טווח, אני יודעת שאני מאוד רוצה לבוא וזה גם תלוי בעוד חברים שבאים איתי. אני לא יכולה כרגע להבטיח עם מיי אני אשב בשולחן כי אני באה עם עוד 3 אנשים אבל אפשר לסדר את זה..... וכן אני לא מתה על המקום אבל גם היו עוד סיבות ללמה לא באתי לזאפה שלא קשורות במקום אלא בניידות ועוד...ואת זה פתרתי כי אני באה עם חברים שלי אז אני כן ניידת, ובכל מקרה כמה אני כבר באה להופעות של שרה בזמן האחרון? אז בקטנה...חוצמזה שממש בא לי על הופעה של לשרית, ובזמן האחרות יש לה בשפע הופעות דווקא בזאפה אז לא אכפת לי לבוא לשם...... אז נפגש
בע"ה

R o T e M18

New member
ניבו`ש איזה כיף שאת מגיעה.

יש מצב גדול שגם אני יגיע. והפעם.. אם רכב:)

Music4Life

New member
../images/Emo73.gif רכב אה רותם?? ../images/Emo8.gif

מגניבבבבבבבב
אתה בא, ברור שאתה בא
אז...נתראה
...תתכונןןןןן

למעלה