היי לכולם!!!

היי לכולם!!!../images/Emo13.gif

קפצתי לפורום הזה לשאלה קטנה... מזה שבועיים יש לי גירודים מפחידים בכל הגוף--בקרקפת,בעורף, בירכיים, בברכיים. הרופא טען שזה סוג של אלרגיה ונתן לי לורטדין-משהו כזה, נגד אלרגיה. רק מה? זה לא ממש עוזר לי... 2 דברים שיש צורך לציין, הפסקתי גלולות, ואני לוקחת חומצה פולית. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? (מחר יש לי בדיקת דם..) אשמח לרעיונות... חג שמח ושבוע נפלא! מיקי.

moran f

New member
הרופא שלך הוא הכתובת

איך מישהו בפורום יכול לדעת מה הגורם למשהו שהוא לא ראה בכלל? אם התרופה לא עוזרת, חזרי לרופא שנתן אותה.

moran f היקר/ה...

זה בסדר- גם הרופא לא ראה כי אין מה לראות. אין סימנים, העור נראה אותו דבר (חוץ מאדום של הגירוד..) כך שכרגע אתם באותו מעמד.

moran f

New member
לא, אנחנו לא

הרופא ראה אותך, הרופא שמע פרטים קצת יותר מעמיקים מ"מגרד לי כבר שבוע" (אני מקווה, לפחות)... זה שאת לא רואה משהו לא אומר שאין מה לראות. חזרי לרופא ותני לו לאבחן את הבעיה.

חומצה פולית יכולה לגרום לתופעה

לורסטין (LORATIDINE ) הינה תרופה אנטי היסטמינית מצוינת . יתכן שמקור הגרד הינו באלרגיה לתרופה ואז סביר שבמינון מתאים של לורסטין תהיה הקלת מה. יתכן שהתופעה אינה אלרגית או שהמינון לא מספק. בכל מקרה יש לפנות לרופא המטפל להמשך בירור וטיפול. בהצלחה

טלספורוס--לא הבנתי משהו...

אם המקור של הגרד בחומצה הפולית (באמת התחלתי חבילה חדשה לא מזמן...) אז הלורסטין אמור לעזור לי?

יתכן שכן, אבל

יש ברפואה ביטוי מקסים לטעמי, שאומר " באהבה ורפואה, אין תמיד, ואין אף פעם... " זה שהתרופה אמורה לעזור, לא אומר שכך יהיו פני הדברים. עליך לפנות לרופא המטפל ולהשלים את הבירור. אני מניח שבדיקות הדם שהומלצו כוללות התיחסות לשאלת אלרגיה כן /לא , מצב החסר בחומצה הפולית, רמת ההמוגלובין שלך ועוד. בהצלחה ואשמח לשמוע מה נאמר לך במרפאה

סבבה...בהחלט אחזור עם תשובות...

תודה וחג שמח!!! אגב- ביניתיים, חיפשתי קצת חומר באינטרנט על חומצה פולית, מסתבר שיש לה תופעות לוואי כגון גרד ואלרגיה... ניראה אם צדקנו... תודה! מיקי.

למעלה