היי לכולם

liran53

New member
היי לכולם../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן,אבל קיבלתי המלצה טובה על הפורום שלכם ולכן אשמח לקרוא את תגובתכם הכנה. אני בחורה בת 29 רווקה,שמעולם לא נמצאה ממש בקשר ולא שכבה עם גבר.מעריכה שבנקודה זו יהיו כאלה שירימו גבה אחת או שתיים.אז ככה: אחרי הצבא יצא לי להכיר שני בחורים.עם שניהם היחסים היו קצרים וחלקיים.התנהגותו של אחד מהם פגעה בי מאוד.הוא היה בחור מושך שסינוור אותי,הכרתי אותו במשך 3 שבועות וכשנמצאתי אצלו יום אחד וסירבתי לשכב איתו הוא פשוט נסגר,ורצה לנתק קשר(אומנם חזר בו אחרי שבועיים,אבל לי זה כבר לא שינה דבר,והוצאתי אותו מחיי).כל חיי פחדתי שיתייחסו אליי כאל נתח בשר,וכנראה שהוא נגע בנקודה הכי רגישה שלי.זהו בערך מהגיל הזה נסגרתי,איבדתי אמון במין הגברי,והתרחקתי/חסמתי גברים שניסו להתקרב אליי.מעולם לא סיפרתי עובדה זו לאף אדם.א. כי לא יאמינו לי וב.כי אני נורא מתביישת במצבי העגום.אני בחורה שנראית טוב משדרת ביטחון עצמי,רהוטה,מעניינת,ואינטלגנטית.אנשים שרואים אותי בטוחים שאני לבד כי אני סתם בררנית,וגברים מן הסתם בטוחים שיש לי ניסיון מיני.אני נמצאת בפלונטר רציני,ובמשך השנים הרשיתי רק לגברים לא פנויים לחזר אחריי(ללא מגע פיזי כמובן),כי ידעתי שאיתם לא יקרה כלום,וכי חיפשתי חום וחיבה שכה חסרים לי.מן סוג של אקמול,ושוב הצגתי מצגת שווא.ככל שאני מתבגרת אני מבינה שבעקבות החוויה שחויתי הרסתי את חיי,ואין לי מושג איך יוצאים מזה.אני מכירה גברים באינטרנט הם נמשכים אליי ומתלהבים ממני,ואז בבת אחת אני חוסמת אותם.החשש להיפגע רודף אותי.ובכלל החשש מלהודות במצבי חוסם אותי,איך אספר לגבר שבגילי לא שכבתי מעולם? ,הלא אני אחשב בעיניו כנכה,כאאוטסיידרית,כעב"מ.אין לי אומץ להימצא בסיטואציה שתגרום לי למבוכה ולבושה ואולי גם תפגע בי,כי אולי אדחה בגלל מצבי.אני משערת שגבר נורמלי מגילי והלאה לא ירצה לשאת על גבו מטען כה כבד כמותי,וברגע שישמע את האמת עליי-ינוס על חייו.אני רוצה לשמוע את האמת מכם איך הייתם מתייחסים לאדם כמותי באם הייתם פוגשים אותו ולאחר זמן מה היה מספר את שסיפרתי,בהנחה שהוא מאוד מוצא חן בעיניכם? מאוד מעניין אותי לקבל פרספקטיבה אחרת.אני לא ניגשת לפסיכולוג כי קשה לי אפילו לחשוף את העניין ולקבל גושפנקה מקצועית לבעייתי,וכי אין לי את המשאבים הכלכליים לכך כרגע-לכן זה יורד מהפרק .תודה מראש על התגובות..לירן

גנגי

New member
מי שיאהב אותך באמת

יקבל אותך כמו שאת. לדעתי אין שום רע בזה שלא שכבת עם גברים עד היום, ובטח שאין רע בזה שלא נכנעת ללחצים חברתיים כאלה ואחרים.

אטיוד5

Active member
כמה דברים שצדו את עיניי ועוד קצת

* בגלל שגבר אחד התיחס אלייך כנתח בשר איבדת אמון עם כל המין הגברי? לא נראה לך קצת מוגזם? אז קודם כל די נכון - גברים מתיחסים לנשים לעתים קרובות כמה שנראה לאותן נשים כ"הוא רק רוצה לזיין אותי". רק שצריך להבין שגבר גם רוצה להרגיש נחשק ונאהב. וגם, הפלא ופלא, רוצה לאהוב. לא רק לזיין. אם כי, זה נכון, הזיונים אצלנו הגברים, תופסים מקום די נרחב במחשבה. מה לעשות, ככה בראו אותנו. אבל זאת בפרוש לא סיבה לדחות אותנו. * אם את נראית לא רע, אז בודאי שכל הזמן פונים אלייך. תפקידך למיין. לזרוק את אלו שאת חושבת שרוצים אותך רק בתור נתח בשר ותו לא. * יש באמת מה להתבייש במצבך העגום. במיוחד משום שהוא כזה מבחירה והתנהגות שלך עצמך. זה לא שמישהו בא ואימלל אותך, אנס אותך, או השד-יודע-מה-עשה-לך ובגין זה הפכת למסכנה חברתית. הדרך לצאת מהמצב הוא כמובן לשנות את דפוסי ההתנהגות שלך שהביאו אותך לפינה שאת נמצאת בה. תיעני. בסוף תמצאי גם אחד שיתיחס אלייך לא כמו הקצב השכונתי. * עם כל מצבך העגום, והוא באמת כזה, יש במצבך גם הרבה פנים בלתי-עגומות בעליל, לפחות לפי התיאור שלך - נאה, רהוטה, מעניינת וכו'. נשמע שכל "גבר נורמלי" דווקא כן ירצה אותך. שימעי, מצבך עגום לא בגלל חוסר הנסיון שלך אלא בגלל שאת חושבת שחוסר הנסיון המיני שלך הוא מצב עגום. והוא עגום גם בגלל שהפסדת כמה שנים טובות מחייך בגלל המחשבות האלו. * הצחיק אותי שחשבת ש"עם גברים לא פנויים, לא יקרה כלום". זה לא המצב. גברים כאלו הם רק לא-פנויים. הם לא מסורסים. * את לא חייבת לספר לאף גבר עם כמה גברים שכבת לפניו. זה לא שהנסיון הזה יעשה אותך יותר "שווה" בעיניו. ולמען האמת, ממילא הכל פוטנציאל ולא נסיון. בתור הערת אגב, בעיני הפרימיטיביים וגם בעיני חסרי הבטחון במיניותם, אלו שאת ממילא כנראה לא רוצה, חוסר הנסיון המיני שלך נחשב אפילו ליתרון. * ואחרון חביב, לידיעתך, אחרי סימני פיסוק בא רווח.

צימעס

New member
הגזמת-בגדול!

יש-מה-להתבייש? בחירה?בחירה??? הבחורה-נפגעה,ולכן-איבדה-אמון.זה-לא-משהו-שעושים-מבחירה.זה-באמת-לא-הגיוני,אז-מה? ולך,liran- אין-לך-מה-להתבייש,אבל-כדאי-שתטפלי-בעצמך,כי-לחיות-ככה-שאין-לך-אמון-בכל-המין-הגברי-זה-באמת-לא-שוס-גדול. פני-לפסיכולוג-או-כל-סוג-טיפול-נפשי/רוחני/הוליסטי-שמדבר-אליך(ושקיבלת-על-המטפל(גם-פסיכולוג/ית)-המלצות-ממכרים).

אטיוד5

Active member
אז מה שאמרת:

סה"כ מה קרה שם? הבחור לא רצה להמשיך בקשר איתה בגלל שהיא סירבה לשכב איתו. זה הכל. כמו שאמרת - לא הגיוני לאבד אמון בכל העם הגברי בגלל אירוע שכזה. אם זה היה אירוע שאנחנו חושבים שהוא אמור להיות טראומטי, כמו אונס למשל, אז הייתי אומר טוב, פה זה כבר מעבר להגיון. אבל על כזה דבר לסגור את עצמך, לנתק את עצמך מהחוויה האנושית? לשמונה שנים? היא כותבת בעצמה שזאת היתה הבחירה שלה. ("התרחקתי", "חסמתי") . אז מה את באה ואומרת שזה לא מבחירה? דרך אגב, כשכתבתי שיש במה להתבייש לא התכוונתי לבושה שהיא חשה כחסרת נסיון מיני, וגם לא לבושה מזה שהיא נפגעה, ואפילו לא לבושה מזה שהיא נתנה לאירוע הזה לדפוק לה את החיים עד עכשיו, אלא לבושה הכרוכה בחשיבה שחוסר הנסיון הזה הוא איכשהו בעוכריה. וגם כתבתי את זה.

האגס 1

New member
חוץ ממה שהם אמרו

לפי דעתי אין שום סיבה שתגלי את זה לגברים מיד כשאת מכירה אותם, ובכלל לא כדאי לחשוף את זה גם לאנשים שהקשר שלך איתם לא רומנטי. כדאי רק לחברים או לחברות הקרובים ביותר, אלה שאת מכירה כבר זמן רב ושהאמון שלך בהם מוחלט. כשמכירים מישהו חדש, הדבר הראשון שנודע לנו עליו הוא הדבר שיוצר אצלינו את הרושם הכי חזק לגביו, אפילו אם בשלבים מאוחרים יותר נדע עליו עוד דברים, אפילו אם הם יהיו חיוביים יותר. לכן אם גבר ידע עלייך מייד בהיכרות ביניכם שאף פעם לא היה לך קשר רומנטי - זה ייצור רתיעה שאי אפשר יהיה לתקן. לגבי לשתף חברים אחרים - עדיף שאלה יהיו אנשים שמכירים אותך כבר זמן רב, כאלה שהרושם שלך עליהם הוא טוב, ונקשר בדברים חיוביים. כך גילוי של עובדה כזו לא ייצור אפקט של רתיעה כל-כך גדולה כמו במקרה של היכרות ראשונית. אם ידידה שלי הייתה מספרת לי על עצמה דבר כזה - הייתי מאוד מעריך את האמון שלה כלפי, על זה שהיא מספרת לי דבר שהגילוי שלו הוא מאוד לא פשוט.

תראי, קודם כך נסי לא לחשוב

שזה מגדיר אותך. זה קורה, זה איכשהוא קרה לך ואני חושבת שניתן להבין שהשנים עוברות כל כך מהר ואתה בכלל לא מרגיש ופתאום אתה מוצא את עצמך בגיל שנראה קצת לא רגיל להיות ללא ניסיון מיני. עכשיו נסי לחשוב מה את יכולה לעשות כדי ל"לתקן" את המצב. האם את יכולה לשבור את המעגל פלאים שלך וכן לצאת עם אחד הבחורים שאת מתכתבת איתם באינטרנט? אם כן, אז זה מאוד פשוט לרכוש כך ניסיון מיני. תבחרי לך מישהו שמוצא חן בעיניך ותלכי עליו כשאת יודעת שאת רוצה בכל מקרה גם לשכב איתו. אני לא הייתי מספרת את זה מיד לבחור אבל כן מספרת כשברור לשניכם שאתם מגיעים למצבים אינטימיים ואז זה כבר רלוונטי ליחסים. אם כי קשה לי להאמין שמישהו ידחה אותך בגלל דבר כזה, נראה לי שזה אפילו יראה בעיני רבים מהם סקסי. לדעתי את לא צריכה טיפול, רק אומץ לשבור את המעגל. אגב, שאלתי את בעלי אם היה מפריע לו לצאת עם מישהי שהיא בתולה והוא אמר שממש לא היה משנה לו. עוד אגב, בדיוק עכשיו אנחנו רואים את "בתול בן 40" בטלויזיה. מצחיק. עוד אגב, אם לא אכפת לך, היה משנה לך לצאת עם בחור בתול? אני אשמח אם תעני לי...

למעלה