היי לכולם

rubber duck

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

בא לי להזמין את כל מי שמעוניין לבוא
לערב של בורקס עוגות וסתם פאן בפ"ת ביום חמייש הקרוב בשעות הערב
כל מי שבא לו להגיע מוזמן להגיב ולמעשה כמו שטל אמר למפגש לוחמים דרושים שני אנשים אז יאללה את מוזמנים להגיב
ומי שמעוניין לבוא שירשום שעה שנוחה לו ובהתאם נקבע שעה
בתוכנית : קצת דשא - לא הרבה מרפסת קטנה ונחמדה וכל מה שעולה בדעתכם
שרון

deep ocean

New member
איך מגיעים לפתח תקווה?

אף פעם לא הייתי שם. אני אשמח לבוא, רק איני יודעת איך להגיע. אתה יכול לתת הנחיות כלליות? למשל, עך איזה כביש נוסעים? אם אני מגיעה מכיוון צפון בגלילות אני לוקחת שמאלה נוסעת ישר ואז מה? פונה ימינה בגהה לכיוון ראשון לציון, אור יהודה וכו´?

rubber duck

New member
מפה תצורף מחר בבוקר ../images/Emo13.gif

עם הסבר מדויק כיצד להגיע עד לפתח הבית
שרון

rubber duck

New member
מבחינתי החל מ 1800

אולם זה כבר תלוי במגיעים כלומר אני כל היום בבית
שרון

rubber duck

New member
ואגב חוצמהמרפסת והדשא יש גם

בית , חדר סלון וכו........
בקיצור כולם מוזמנים
שרון

rubber duck

New member
חשבתי על מפה ולא התלחתי אז הנה הסבר

לבאים מכביש החוף . פונים שמאלה בגלילות ממשיכים על כביש 5 לכיוון מזרח עוברים את מחלף הכפר הירוק , ואת מחלף מורשה פונים ימינה במחלף התקווה ( ליד בית עלמין ירקון ) ונכנסים לכיוון פ"ת ברמזור לאחר המחלףף יש רמזור - להמשיך בו ישר כך גם ברמזור השני ברמזור השלישי תראו מימינכם קניון גדול , להמשיך גם בו ישר ( עכשיו אתם ממש בפ"ת - אמאל´ה ) ממשיכים עוד רמזור אחד ישר ברמזור הבא פונים שמאלה ( רחוב - דגל ראובן ) ברמזור הבא ממשיכים ישר , במרזור הבא פונים ימינה ( רחוב טרומפלדור , מתעקל ולאחר העיקול הופך לרחוב הנשיאים ) מגיעים לכיכר ( מימין לה יש בית כנסת גדול ) ובה ממשיכים ישר , ברמזור הבא ( מימינו עוד בית כנסת ) פונים שמאלה ומיד ברמזור הבא ימינה ( רמזורים קרובים ) מיד לאחר הפניה יש צומת t ובו פונים ימינה ( רחוב טבנקין ) נוסיעם עד קצה הרחוב , הבית האחרון משמאל - בית פרטי זה הבית כתובת טבנקין 2 פינת בן צבי 9 ולמי שרוצה הסברים נוספים טל 054754722 שרון
ושוב כולם מוזמנים

rubber duck

New member
האם מישהו מתכוון לבוא ???

נראה לי שאנשים עסוקים אי לכך במידה ולא יהיו תגובות אני מרשה לעצמי הלודיע על הזזת ההזמנה לתאריך אחר ........ שיקבע ל ........ בקיצור אם אתם רוצים לבוא זה עדיין פתוח ואם לא אז לא וזהו
שרון

rubber duck

New member
טוב לא הולך ../images/Emo13.gif נזמין לפעם אחרת ../images/Emo13.gif

רציתי ולא הלך אז בעוד ........ נזמין אתכם לראות את פ"ת שרון

למעלה