היי לכולם!!! קוראים לי שיר,אני בת 12 ואני חדשה פה בפורום!! אני מקווה שתקבלו אותי...
נ ניני פו New member 14/10/05 #1 היי לכולם!!!../images/Emo13.gif קוראים לי שיר,אני בת 12 ואני חדשה פה בפורום!! אני מקווה שתקבלו אותי...
היי לכולם!!!../images/Emo13.gif קוראים לי שיר,אני בת 12 ואני חדשה פה בפורום!! אני מקווה שתקבלו אותי...
ג ג ב ש ו ש New member 14/10/05 #2 ברוכה הבאה שיר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif שלום,אני גבי נעים מאוד שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה,מקווה לראות אותך פה לעיתים קרובות,החבר'ה פה אחלה נא לקרוא את התקנון שנמצא בראש העמוד שבת שלום
ברוכה הבאה שיר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif שלום,אני גבי נעים מאוד שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה,מקווה לראות אותך פה לעיתים קרובות,החבר'ה פה אחלה נא לקרוא את התקנון שנמצא בראש העמוד שבת שלום
מ מאי פריצנוולדן New member 15/10/05 #5 ברוכה הבאה מותקק../images/Emo24.gif בטח שנקבל אותך פה! וכמו שגבי אמר החבר'ה פה אחלה! אז תשתלבי מהר,תהי פעילה בפורום ותקראי את התקנון. מתה עלייך- מאי
ברוכה הבאה מותקק../images/Emo24.gif בטח שנקבל אותך פה! וכמו שגבי אמר החבר'ה פה אחלה! אז תשתלבי מהר,תהי פעילה בפורום ותקראי את התקנון. מתה עלייך- מאי
מ מיקמיק 1 New member 15/10/05 #6 ברוכה הבאה!! ברוכה הבאה!! תהני בפורום!! אני בטוחה שתשתלבי במהרההה..!
ס סוודר בסדר New member 15/10/05 #8 ../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif בפורום,שיר קוראים לי שיר אני בטוחה שתהני כאן אני בטוחה שתהני כאן| החבר'ה פה באמת אחלה אני מבטיחה לך שיהיה לך נהדר בפורום שיר
../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif בפורום,שיר קוראים לי שיר אני בטוחה שתהני כאן אני בטוחה שתהני כאן| החבר'ה פה באמת אחלה אני מבטיחה לך שיהיה לך נהדר בפורום שיר