היי לכולם!!

ליטל 2005

New member
היי לכולם!! ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן! אני נורא אוהבת סאקורה! הדמות האהובה עליי היא קרו המתוקיייייי אני מתה שיביאו את הסרטים של סאקורה לארץ, אני בת 13, גרה במצפה רמון ומה עוד אני יכולה להגיד על עצמי... רציתי לשאול אם מישהו יודע איך כותבים "טסובאסה" באנגלית. ואם מישהו יכול בבקשה לספר לי על מה זה. תודה רבה לכל מי שיענה ואני מקווה להשתלב כאן!

sharoshit

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

לאנימה טסובאסה קוראים באנגלית tsubasa reservoir chronicle האנימה מספרת על סאקורה שמאבדת את זיכרונה וסאיורן יוצא לחפש אותו בעולמות שונים... ושתהיה לך השתלבות נעימה!

Morysan

New member
קודם כל ברוכההההההה!!!!

השני זה ממ...לא כל כך =] ויהאא גם את אוהבת אינו? יושייוש! חח.. ממ...ני מור בת 14 מחולון משתלבות מהירה =] :D

S.Riddle

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

עוד מצפה רמונית, מגניב~
(אני מר"ג, אבל חברה טובה ביותר שלי מגיעה משם.~) טסובאסה באנגלית זה Tsubasa, והסדרה עצמה היא ספין-אוף של מספר סדרות של קלאמפ, היוצרות של סאקורה, שבמרכזה נמצא שאורן (סיאורן?) שהוא כעת הגיבור הראשי (ולא סאקורה). זאת סדרת פנטזיה חביבה שבה סאקורה היא בכלל הנסיכה של ממלכה בשם "קלו" ושאורן הוא נער צעיר שהוא גם ארכיאולוג. השניים מאוהבים-משהו, אבל בעקבות כישוף מוזר שהוטל על סאקורה היא איבדה את כל זכרונותייה, ושאורן יוצא בלווית שני אנשים אחרים וארנב משעשע (מוקונה D:) למסע בו עליהם להחזיר לסאקורה את הזכרונות שלה, שבאים בצורת נוצות- ועליהם לשלם מחיר כדי לעשות זאת. זה היה תקצור מאוד מתוקצר, לעוד מידע את מוזמנת לפנות לכאן.

למעלה