היי לכולם

פגית

New member
אז ככה..לפי הבנתי כמובן..

עם עשית מועד חורף,מועד הא' של הקייץ(שהיה לפני כמה זמן לא יודעת מתי בדיוק) נחשב לך כמועד ב' של החורף ולוקחים את הגבוה,עם עשית בנוסף לזה גם היום(מועד ב') זה נחשב כמועד חורף של מה שעשית בחורף שנחשב ה"מועד א'" שלך ולכן ילקח מה שעשית היום גם אם יש לך נגיד 90 בחורף,97 במועד א' של הקייץ..אם תקבלי היום 70 נגיד ילקח ה 70..

אאאססס

New member
זה לא נכון

לכל אורך התיכון בוחרים את הכי גבוה,אין שום יחס עוקב בין חורף,קיץ ומועד ב',כולם מועדים לגימטימיים לעשות את אותו שאלון,כל עוד אתה בתיכון ולבחור את הציון הגבוה ביותר.

ורד 86

New member
כן, אתה צודק!

שאלתי את המורה שלי למתמטיקה והיא אמרה לי שהיא תברר ותחזור אליי (היא התקשרה למנהל..
)והיא חזרה אליי ואמרה שלא משנה איזה מועד עשיתי, יחשיבו לי את הגבוה מבין כולם!!!

shiran4u

New member
יוו אני מתההההההההההההההההההה

אם קיבלתי פחות ב E
בקטע שמיעה לא הצלחתי לשמוע טוב איזה באסהה הלכו לי בטוח מלא נקודות... שיפור בטוח לא יהיה

אכן

E היה הרבה יותר קל מאשר בקיץ... גם F היה ממש קל G היה קצת מסובך, היו מלא מלים שלא ידעתי אז ישבתי ותרגמתי...אבל הלך בסדר =] מקווה לשפר

111שיר

New member
מממ.. עשיתי F וG

שניהם היו קלים, אך גיליתי טעות קטנה בG:((, מועד חורף-היר איי קאם! (חחחחחחח מאז שכרמית אמרה את זה, נראה לי כולם השתמשו בזה אחריה חחח). טוב נו, נקווה לטוב. מישהו יודע מתי יתפרסמו הציונים? אם זה יהיה באוגוסט-ספטמבר יחד עם הציונים האחרים?

111שיר

New member
אהה, ושכחתי רק להזכיר

שלא תמיד לוקחים את הבגרות האחרונה מבחינת קיץ/חורף. רציתי לשים כאן קישור למה שקראתי באתר משרד החינוך, אבל לא חשוב. מה שזכור לי הוא: 1. אם אתם רוצים להיבחן במועד חורף שנה הבאה, כתבו שהבוחן יכול לבקש להשאיר את הציון הקודם שלו אם החדש נמוך יותר. 2. כנראה שמשנה הבאה יקחו את הציון הגבוה מבין החורף לקיץ. אומנם זה מעט סותר אחד את השני, אבל אנסה לברר על זה עוד. מה שכן, שניהם בפירוש היו רשומים באתר.והאתר לא טועה

למעלה