היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo13.gif

מה המצב אנשים ,רציתי לדעת אם עשיתם היום מועד ב ואם כן איך היה לכם ,אני עשיתי את Eשהיה יותר קל מפעם שעברה ,מקווה לציון טוב:]

omer87

New member
לא נרשמתי ל E אבל נרשמתי לשאלון

אחר ולא ניגשתי
משרד החינוך הרוויח עליי 25 שקלים

פגית

New member
היה בסדר גמור עשיתי F ,לא עשיתי

E כי בגלל שעשינו בחורף,הם לוקחים את מה שהייתי עושה היום ולא רציתי להסתכן,בF הלך סבבה ,נראה לי ששיפרתי...

shiran4u

New member
לא...

גם אני עשיתי E בחורף ועשיתי חוזר שוב... אבל לוקחים בכל זאת את הגבוה

פגית

New member
לא,היום ביררתי עם האחראית הפדגוגית

אצלינו והיא אמרה לי נחרצות שבין החורף לקייץ לוקחים את האחרון, ובין מועד א'וב' את הגבוהה,זה כמו במתמטיקה,עם עשית בקייץ,ואת משפרת בחורף לוקחים את החורף..ואם זה באמת לא ככה אני הולכת להרוד אותה!!!!!!!!!!!!!!!

Umang

New member
../images/Emo2.gif

אבל אבל אבל! אמרת לי שזה מחשיב את הגבוה!! וואי אני מקווה שאני אקבל יותר אבל יש פוטנציאל לביאוס!

QAF Fan Block

New member
ואם עשיתי...../images/Emo163.gif

את F ו G ב 11.01.05 (זה חורף נכון?) והיום עשיתי עוד פעם... אז הגבוה מביניהם קובע?

פגית

New member
לא..... אם עשית בחורף ועוד פעם

במועד א' של הקייץ,אז כן ילקח הגבוה, אבל אתמול זה היה המועד ב' של הקייץ ולכן לפי מה שהבנתי זה נחשב למועד חורף על מה שעשית בחורף ולכן ילקח מה שעשית אתמול..

QAF Fan Block

New member
באסה + שאלה אחרונה

אם עשיתי טופס במתימטיקה בי"א קיץ לא עשיתי את המועד ב שלו ועשיתי שוב את אותו הטופס בחורף השנה איזה ציון נחשב?

זה נכון

מי שרוצה לשפר חורף צריך לעשות בקיץ ואז מחשיבים ת'גבוה, אם עושים מועד ב' ולא עושים בקיץ אז מחשיבים ת'מועד ב'.

ורד 86

New member
ואם עושים גם בקיץ?

עשיתי גם מועד חורף וגם מועד קיץ ואני רוצה גם מועד ב'... מה יחשיבו???

חשבתי על זה ואין לי מושג

נראה לי שאם בקיץ יצא לך יותר גבוה ואת עושה מועד ב' אז מחשיבים ת'הכי גבוה. אם יצא יותר גבוה בחורף אני חושבת שמחשיבים ת'מועד ב'. אבל ממש אין לי מושג ככה שכדאי לך לבדוק את זה.

ורד 86

New member
אוקיי...

אני מקווה שיוכלו לענות לי... :) יש לי ב- 006 סופי 88 מהחורף ומהקיץ סופי 62... אני לא רוצה שיהיה לי יותר נמוך מה- 88!!!!!!!!!!!!!

למעלה